Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:22 21 08 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Undă verde de la APM Constanța Fosta soție a lui Horia Constantinescu, ex-președintele ANPC, investește în imobiliare la Costinești

ro

21 Aug, 2024 17:00 282 Marime text
Marina Beach. Sursa foto - google.maps.
  • Marina Beach Costinești SRL a solicitat de la APM Constanța evaluarea impactului asupra mediului pentru proiectul ”Construire imobil D+P+3e cu nivel tehnic hotel cu restaurant la parter”.
  • Blocul va fi amplasat în județul Constanța, comuna Costinești, PUD Golf Francez. Macrina - Elena Constantinescu este asociat cu 90% din capitalul social, iar Ionuț-Gabriel Mocanu, asociat cu 10% din capitalul social.
  • De administarea afacerii se ocupă Mocanu Ionuț-Gabriel.
 
Marina Beach Costinești SRL constuiește un bloc de trei etaje în comuna Costinești. Societatea a solicitat de la APM Constanța evaluarea impactului asupra mediului.
 
Ulterior, Autoritatea pentru Protecția Mediului Constanța a anunțat că nu este necesară efectuarea evaluării impactului asupra mediului pentru proiectul: ”Construire imobil D+P+3e cu nivel tehnic hotel cu restaurant la parter”, propus a fi amplasat în județul Constanța, comuna Costinești, PUD Golf Francez.
 
Proiectul deciziei de încadrare şi motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul Agenției pentru Protecţia Mediului Constanța, strada Unirii nr. 23, în zilele de luni - vineri, între orele 8.00-13.00.
 
Comentariile, observaţiile și propunerile publicului interesat se pot înainta până la data de 28.08.2024 (în termen de 10 zile de la data afişării prezentului anunţ).
 
 
Despre Marina Beach Costinești SRL

 
 
Înființată în anul 2022 că firma are sediul în Constanța, strada Tineretului, Nr. 97 din Costinești și se ocupă de baruri și alte activități de servire a băuturilor.
 
Macrina - Elena Constantinescu este asociat cu 90% din capitalul social, iar Ionuț-Gabriel Mocanu, asociat cu 10% din capitalul social. De administarea afacerii se ocupă Mocanu Ionuț-Gabriel.
 
Macrina - Elena Constantinescu este fosta soție a lui Horia Constantinescu, fostul comisar șef adjunct la Comisariatul Regional pentru Protecția Consumatorilor Regiunea Sud-est Galați și fostul președinte al Autorității Naționale pentru Protecția Consumatorilor.
 
În anul 2023, firma a declarat o cifră de afaceri de 4.077.307 lei, 9 salariați și un profit de 19.091 lei.
 
Potrivit termene.ro, Macrina - Elena Constantinescu mai este asociat în Agrement Place SRL, asociat și administrator în Smart Cab SRL, asociat și administrator în Bonton Events Place SRL, asociat în Hacienda Santa Maria SRL, asociat în Forest 2 Beach SRL, asociat și administrator în Rodrag.Trade.CO. SRL.
 
La rândul său, Ionuț-Gabriel Mocanu mai este asociat unic și administrator în Adyon Artistic Design SRL-D și asociat și administrator în Forest 2 Beach SRL.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
De asemenea, pentru redactarea acestui articol au fost folosite și informații de pe termene.ro.
 
Citește și:
 
 
Imobil de două etaje, edificat pe strada Ioan Borcea, de ZF Rentap SRL. Primăria Constanța a emis autorizația de construire

 
Undă verde de la Municipalitate: Un nou magazin Profi va fi deschis în Constanța, în zona Badea Cârțan
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii