Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:22 07 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Interviu online cu Christian Gigi Chiru, candidatul ARD Constanţa în Colegiul 4 Senat s-a terminat Tema a fost - „Care credeţi că va fi soarta Cazinoului din Constanţa?

ro

20 Nov, 2012 15:46 3987 Marime text
interviu online cu christian gigi chiru candidatul ard constanta in colegiul 4 senat tema este cum va
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • oana 21 Nov, 2012 16:39 Domnule Chiru, mult succes la alegeri! Sunteti o persoana ambitioasa, care- prin look, atitudine si proiecte- ne va face cinste sa ne reprezinte ca senator.
  • invitatZIUA 21 Nov, 2012 11:29 @lavinia: Consider că pot să mp retrag din politică atunci când sistemul de stat educaţional va ajunge la nivelul în care toţi copiii primesc educaţie în timpul orelor de curs, dar şi după la standardele educaţiei pe care o primesc astăzi cei patru copii ai mei. Sunt sigur că la fel ca mine majoritatea părinţilor cheltuiesc 80% din resursele financiare pentru educaţia copiilor, iar noi, românii, dacă vrem să avem o şansă în viitor, va trebui să avem grijă ca niciun copil să nu rămână în afara sistemului de educaţie
  • lavinia 21 Nov, 2012 09:21 se spune ca invatamantul romanesc este gratuit. cat se poate de gresit. invatamantul romanesc este suportat tot din bugetul parintilor: uniforme, manuale, paza scolii si implict siguranta copiilor si bineinteles renovarea scolilor, incepand de la mobilier pana la amaratul de var anual. in calitate de viitor senator va veti gandi la un proiect de lege care sa includa o taxa anuala, pentru ca asa mi se pare mai corect, din care scolile sa arate cum trebuie, ca sa nu mai cada tavanele in capul lor? si daca aveti in planul dvs. politic inclus, bineinteles, si invatamantul romanesc, care oricum este la pamant.