Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:22 21 11 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Interviu online cu dr. George Răzvan Maxim - „Viitorul manager trebuie să sprijine sistemul public şi să ofere transparenţă“

ro

04 Jun, 2016 00:00 28897 Marime text

Descarca document: document_interviu_online_CEL_MAI_BUN.pdf

Du-te la:

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Beigean 17 Oct, 2017 16:27 Domnului doctor maxim,recunostinta maxima si respect.sotul meu,60 de ani,este pacientul dumnealui.are 2 stenturi montate.respect maxim,pentru profesionalism.va multumim din,, inima"
  • Balea Daniel 21 Mar, 2017 09:50 ASOCIATIA PT. SPRIJIN MEDICAL - va rog:cum va pot contacta?Ma puteti contacta dvs. la email:baleadanieltm@yahoo.com
  • Coleg 05 Jun, 2016 17:22 Pionierii acestor proceduri in Constanta sunt Dr Vidican care făcea cardiostimularile temporare de urgenta urmat de Dr Salim (instruit la Fundeni si absolvent al Facultatii de Medicina Bucuresti) care , pe lângă stimularile temporare, a realizat in premiera cardiostimularile permanente.
  • Anca 05 Jun, 2016 02:02 Este un doctor exemplu, cum rar mai vezi în ziua de azi. Își dedica cu drag timp cardiologie și este deschis tuturor celor care vor sa învețe. Felicitări domnule doctor, sunteți un exemplu demn de urmat!
  • Galaxy 03 Jun, 2016 14:25 Chiar asa, de ce Constanta? Adica de ce Facultatea de Medicina din Constanta, domnul doctor Maxim fiind din Bucuresti?
  • Asociatia pentru Sprijin Medical 03 Jun, 2016 13:22 Buna ziua ! Asociatia pentru Sprijin Medical este o organizatie non-profit ce are drept scop reprezentarea, promovarea si apararea intereselor pacientilor in sistemul de sanantate public si privat din Romania. Asociatia monitorizeaza si semnaleaza o serie de practici necorespunzatoare din sistemul medical romanesc, in special legate de malpraxisul medical. Din aceasta perspectiva am urmarit si problema competentelor medicale si a studiilor medicale aprofundate. "Competentele" europene sunt titluri onorifice, care nu tin locul pregatirii aprofundate si care nu dau drept de libera practica in tarile din Europa si nici in Romania. Din fericire in Romania exista reglementari bine puse la punct in ce priveste atestarea competentelor medicilor pentru a desfasura anumite activitati medicale, mai ales cele care implica riscuri pentru pacienti. Atestatele sunt eliberate de Ministerul Sanatatii si sunt consemnate in Certificatul de membru al Colegiului Medicilor din Romania. Pentru a nu pune in pericol viata pacientilor medicii trebuie sa efectueze doar acele interventii pentru care au atestate valabile in Romania, altfel sunt pasibili de acuzatii de malpraxis. Pentru detalii suplimentare privind aceste reglementari va stam la dispozitie. Asociatia pentru Sprijin Medical considera ca nu trebuie incurajata si promovata practicarea actului medical in afara normelor si reglementarilor in vigoare in Romania pentru ca, desi este in interesul medicilor, este impotriva interesului pacientilor.
  • Costea 02 Jun, 2016 08:37 Asa este,e un om bine pregati constiincios,care isi face meseria in orice conditii,dar curios ca sefa lui de sectie este o doctorita care in afara de a tipa la pacienti nu stiu cata meserie cunoaste.In medicina te tratezi si cu o vorba buna daca o spui la momentul patrivi,nu numai cu medicamente care au si reactii adverse.Dar parca tot spitalul a fost creeat dupa chipul si asemanarea lui Capatana.Incepand de la infirmiere si pana la director, daca se poate sa nu faca nimic,sa ia spaga si sa ceara salarii cat mai mari.Ma intreb,pentru cine facea Capatana economie la medicamente?Dac cum nimeni de langa el nu a vazut in ce hal conduce acest spital si ce smecherii facea?