Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:15 17 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primarul oraşului Techirghiol, Iulian Soceanu - „Voi transmite o informare premierului şi vom iniţia o petiţie pentru păstrarea nămolului în zona de litoral”!

ro

27 May, 2017 00:00 14519 Marime text
interviu online cu primarul orasului techirghiol iulian soceanu tema este exploatarea namolului sapropelic
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • maria 27 May, 2017 09:11 Petitie!!!!!. Seszare pentru cercetare in rem de catre DNA asupra modului in care s-a luat decizia de catre consducerea ARN de exploatare aiurea a namolului cu toate consecintele negative de mediu,turistic, cultural, ambiental, microsistem,etc.
  • violeta 25 May, 2017 14:02 Sunt de acord sa se investeasca dar nu si cu exploatarea lui sunt indignata de ce se intampla iar noi Techirghiolenii nu vom sta cu mana in san daca este cazul il pazim sa nu se apropie nimeni de aurul negru al nostru.Sunt nascuta in Techirghiol si nu accept sa vina niste afaceristi sa profite .
  • maria 25 May, 2017 10:46 Ce face Grindeanu,isi favorizeaza cunostintele? Constantenii, s-au timpit,chiar fiecare face ce vrea? De unde au aparut ratacitii aia de la Caransebes si nemtii? Cine are interes sa distruga baza de la Techirghiol. Asta subiect pentru DNA. Asta subiect pentru proteste si motiuni, nu piste pentru biciclete. Pe ei constanteni!