Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:24 08 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Interviul online cu deputatul Gheorghe Dragomir, preşedinte PNL Constanţa s-a terminat Tema a fost „Cazinoul, obiect de tranzacţie şi împărţirea zonelor de influenţă în USL"!

ro

12 Jul, 2011 16:14 3944 Marime text

Descarca document: chat.pdf

Du-te la:

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Traiasca clasa muncitoare! 13 Jul, 2011 21:36 Iar o sa apara comentarii cu hoti.... vor sa fure cazinoul poporului..... Realitatea este ca de peste 20 de ani, acest imobil SUPERB este in paragina ! Cu ce ma ajuta pe mine ca roman daca e casinoul statului, dar e lasat in paragina ? Din pacate in Romania comunismul a invins la orase si sate ! Toti se cred liberali, iar in realitate au mentalitate STALINISTA ! Traiasca clasa muncitoare !
  • Alius 13 Jul, 2011 21:34 parca vad ca cel care o sa cumpere cazinoul o sa fie ori Mazare. ori un prieten de-al lui.. Ca ei au bani sa-l renoveze.. Primaria nu...
  • Chirule tine-o tot asa! 13 Jul, 2011 21:33 Ai dorinta, vointa si sustinerea constantenilor>>>>>>trimite-l pe Mazare in 2012 in Papua si tine minte CONSTANTA ESTE ALATURI DE CHIRU>>>>>>>>Sa plece Mazare oriunde vrea numai sa lase Constanta libera. Si pentru domnul deputat ar face bine sa-l sustina pe Chiru si sa lase alianta cu Pastaie Mazare.
  • Catalin Matei 13 Jul, 2011 21:30 Vom vedea la vot cine a avut dreptate. Sondajele n-au aratat niciodata realitatea. Manipulare,manipulare,manipulare.............. Se pot schimba multe intr-un an jumate. Dar USL se imbata cu apa rece,deocamdata. Mai e mult pana departe,ha,ha,ha
  • DaniEl 13 Jul, 2011 21:28 Zicea Petre Ţuţea o dată ceva de genul că democraţia nu are cum să fie performantă deoarece este vorba doar de cantitate nu şi de calitate. Multe s-ar mai putea spune dar ar fi vorbe goale ...
  • Florentin 13 Jul, 2011 21:28 romanii isi merita soarta. USL nu a venit cu o alternativa pana acum. au spus doar ca anuleaza legi dar nu au zis ce pun in loc. si cand au spus... te iei cu mainile de cap!(vezi legea cu confiscarile, cu reorganizarea). Acum ii drept ca nici PDL nu lasi mai vota... de ceilaltzi nu prea stiu multe dar se pune atunci intrebarea: DAR EU CU CINE VOTEZ? eu cred ca pana la urma o sa votez cu FDGR (Forumul Democrat al Germanilor din România) . de ce nu? chiar pot sa fie mai rai decat Putere/Opozitia de astazi? miar place sa intre in parlament si sa faca guvern minoritar cu UDMR ;) ce zicetzi de asta?
  • Laura 13 Jul, 2011 19:17 de ce nu ai luat atitudine cand s-au vandut intreprinderi de interes local si national ?!S-a vindut flota, s-au concesionat terenuri cu resurse naturale si a fost...tacere si pentru ruina asta...sau sint interese electorale ?!
  • ion periegeticul 12 Jul, 2011 20:35 Si colegii tai de partid lungu si hasotti ce zic? Ca doar au pus umarul la concesionarea catre teparii de la Queen Investment. Cat de dezinteresat poate sa spuna avocatul Corin Danescu? Iti cam miroase a starv electoral Dragomire.