Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:33 22 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Crin Antonescu „Elevii sunt cobaii PSD si PDL"

ro

14 Sep, 2009 01:37 2865 Marime text
crin antonescu elevii sunt cobaii psd si pdl 95648 262255
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Paula 15 Sep, 2009 11:13 Acest guvern condus de hoti si grupuri de interese marca Basescu, nu face decat sa isi bata joc de viitorul tarii noastre! si mai ales de viitorul copiilor nostri !
  • marius_mos 15 Sep, 2009 01:53 Se pare ca avem un premier atat de priceput, incat nici nu are habar pe ce legi isi asuma raspunderea.Dar sa il lasam sa creada ce vrea dansul ca oricum timpul lui este pe sfarsit.Este timpul sa vina la conducere cei care sunt cu adevarat capabili, si anume cei din PNL.
  • Valy 14 Sep, 2009 23:11 Invatamantul contemporan este inca un subiect destul de sensibil de atins pentru politicieni , pentru ca nu este niciun secret faptul ca se trece printr-o situatie deloc imbucuratoare a educatiei.In acest moment, campania electorala si diverse strategii de atragere de voturi are o prioritate mai mare in fata invatamantului. In modul cel mai normal, invatamantul, asa cum afirma si Crin Antonescu, ar trebui sa actioneze in slujba copiilor, pentru ca ei reprezinta in prezent viitorul. Acum, mentalitatea copiilor reprezinta un produs al hotararilor si contradictiilor din stat in ceea ce priveste invatamantul, si nu un rezultat al spiritului de initiativa al acestora.
  • Supus 14 Sep, 2009 22:25 Crin Antonescu a radiografiat perfect dezastrul din Educatie. El se regaseste si in Sanatate. Sinecura si nepotismul devin politici de stat. Numirea rudelor si prietenilor in functii de conducere reprezinta asasinarea morala si materiala a acestui popor. In judetul Constanta sunt de notorietate cateva numiri politice. Spre exemplu Sanatoriul Balnear Techirghiol este condus de o fetiscana de 28 de ani care a terminat Dreptul la Spiru Haret. Ea a fost instalata in post pentru simplu fapt ca a pupat-o in dos pe sotia armurierului Mircea Basescu. Exemplele sunt cu nemiluita in judet.
  • akmon86 14 Sep, 2009 16:43 Sper ca dl Antonescu sa castige alegerile prezidentiale si ca, noul guvern sa rezolve hoasul creat de coalitia PD-PSD
  • El Ciu 14 Sep, 2009 12:34 Are perfecta dreptate dl Antonescu. In momentul de fata guvernul nu este nici pe departe interesat de guvernare,ci de strangere de fonduri pentru campania electorala si de adunarea capitalului electoral.