Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:23 16 08 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

ZIUA LIVE Alina Ilea, printre protagonistele spectacolului „Adevărul”, jucat la Constanța. Păreri despre publicul de pe litoral și detalii din cariera de actriță

ro

16 Aug, 2024 14:55 261 Marime text


Actrița Alina Ilea este prezentă în această seară la Constanța, cu ocazia spectacolului „Adevărul”, susținut în cadrul Stagiunii Estivale a Artelor Spectacolului – SEAS 2024.  
 
Evenimentul are loc în Grădina Tomis, de la ora 21:00.
 
Sâmbătă, 17 august 2024, de la ora 12:00, Alina Ilea ne va spune părerea despre publicul de pe litoral vizavi de spectacol, despre cariera ei începută în anul 2000 la Teatrul Național din Timișoara și nu numai, în cadrul unui interviu la ZIUA LIVE.
 
ZIUA LIVE poate fi urmărită pe site-ul nostru ZIUAConstanta.ro și pe www.facebook.com/ziuaconstanta, unde așteptăm și întrebările dumneavoastră.
 
PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

 
Citește și:
ZIUA LIVE Mădălina Mihai, câștigătoarea ultimului sezon de iUmor, despre așteptările pe care le are în urma participării la SEAS
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii