Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:24 28 10 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

ZIUA LIVE Cristiana Popescu, candidat USR pentru Parlamentul României, despre tranziția pe care vrea să o facă de la administrație locală la legislativ

ro

28 Oct, 2024 15:58 203 Marime text
USR Constanța a pregătit o listă de oameni capabili pe care să îi trimită în Parlamentul României. De altfel, pe lângă consacrații Stelian Ion și Remus Negoi, regăsim și numele Cristianei Popescu, care a fost și consilier local la Constanța.
 
Despre cum dorește să facă tranziția de la administrație locală în forul Parlamentului, ce proiecte dorește să promoveze în legislativ, dar și părerile pe care le are Cristiana Popescu despre actualele proiecte promovate de partid în Parlament, vom discuta în cadrul unui interviu
 
Astfel, pe 29 octombrie, de la ora 12.00, în cadrul unui interviu la ZIUA LIVE, Cristiana Popescu ne va răspunde la întrebările amintite.
 
 
ZIUA LIVE poate fi urmărită pe site-ul nostru ZIUAConstanta.ro și pe www.facebook.com/ziuaconstanta, unde așteptăm și întrebările dumneavoastră.
 


PRECIZĂRI:

 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

 

 

Citește și:
Stelian Ion, George Gima, Cristiana Popescu, Remus Negoi și Carmen Dumitrescu, pe listele USR Constanța pentru parlamentare!
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii