Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:19 10 09 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Stelian Ion, George Gima, Cristiana Popescu, Remus Negoi și Carmen Dumitrescu, pe listele USR Constanța pentru parlamentare!

ro

10 Sep, 2024 14:05 226 Marime text



Și USR Constanța își stabilește tot pe 14 septembrie a.c., candidații la alegeri parlamentare în cadrul unei Conferințe județene, care se va desfășura fizic la sediul partidului.

Pe 11 septembrie este ultima zi în care se mai pot depune dosarele interne de candidatură pe o plarformă internă, astfel încât delegații la Conferința Județeană să aibă timp să le cunoască și să le analizeze.

Stelian Ion va candida la alegerile interne pentru un nou mandat de deputat.

Pentru Camera Deputaților își vor depune candidaturile George Gima, președinte al filialei municipale Constanța și actualul consilierul local, Cristiana Popescu.


Pentru Senat își va depune candidatura Remus Negoi, actual senator dar și consilierul județean, Carmen Dumitrescu, dar și Cosmin-George Chițu.

Din informațiile noastre, și-au mai depus candidaturile și Marius-Alexandru Dragu, soțul Ancăi Dragu fosta președintă a Senatului, dar și Andrei Birghidău, consilier local municipal USR.

USR va candida singur atât la alegerile parlamentare dar și la prezidențiale. 


PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 


Citește și:
Pe 14 septembrie USR Constanța își stabilește candidații la alegerile parlamentare
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii