Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:15 30 09 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

ZIUA LIVE Daniel Moraru, președintele UNPR – RSE, despre perspective și realizări în afacerile regionale

ro

30 Sep, 2024 10:47 197 Marime text
Uniunea Națională a Patronatului Român – Regiunea Sud-Est reprezintă puntea de legătură între companiile private din România și vrem să deschidem împreună cu voi noi orizonturi de business.
 
După ce în urmă cu mai bine de 3 luni UNPR Regiunea Sud-Est a semnat un protocol cu Uniunea Antreprenorilor Întreprinderilor Mici, Mijlocii și Privatizate din Ucraina, pe 9 septembrie, a avut loc un alt eveniment de excepție. La Horel Opera din Mamaia Nord a fost semnat protocolul de colaborare dintre Uniunea  Națională a Patronatului Român – Regiunea Sud-Est și Busan Venture Business Association din Republica Coreea.
 
Despre realizări, perspective și ce planuri are uniunea pentru dezvoltarea regională, vom discuta în cadrul unui interviu live cu Daniel Moraru, președintele UNPR – RSE.
 
Marți 1 octombrie 2024, de la ora 12:00, în cadrul unui interviu la ZIUA LIVE, Daniel Moraru ne va pune la curent cu toate aceste aspecte.
 
ZIUA LIVE poate fi urmărită pe site-ul nostru ZIUAConstanta.ro și pe www.facebook.com/ziuaconstanta, unde așteptăm și întrebările dumneavoastră.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

 
Citește și:
LIVE Text Constanța UNPR-RSE semnează un protocol de colaborare cu oamenii de afaceri din Coreea de Sud
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii