Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:31 20 10 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

ZIUA LIVE George Gima, USR Constanța, candidat pentru alegerile parlamentare. Un suflu tânăr pentru un Parlament mai bun

ro

20 Oct, 2024 10:33 221 Marime text
Un om crucial pentru USR Constanța, care a arătat fapte, nu doar vorbe, de cele mai multe ori departe de camerele foto, George Gima a demonstrate că există modelul de politician care își face treaba. A fost mâna dreaptă a lui Stelian Ion, în timp ce conducea Ministerul Justiției și a acumulat o vastă experiență, iar acum va candida pentru un loc în Camera Deputaților.
 
George Gima este economist, are o experiență largă în dezvoltare economică și în management al riscurilor. E pregătit și calificat să abordeze provocări complexe  ca securitatea energetică și decalajele economice.

Cu studii în relații economice internaționale și un master în comunicare, George Gima este și bursier al Guvernului Francez în management și politică.
În România, a fondat Asociația “CultiVezi”, pentru a promova cultura și educația prin cultură în medii defavorizate din România.
 
 Luni, 21 octombrie 2024, de la ora 11.00, în cadrul unui interviu la ZIUA LIVE, George Gima vom descoperi mai mult despre activitatea când va ajunge în scaunul de deputat al României
 
ZIUA LIVE poate fi urmărită pe site-ul nostru ZIUAConstanta.ro și pe www.facebook.com/ziuaconstanta, unde așteptăm și întrebările dumneavoastră.
 


PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

 

 

Citește și:
Stelian Ion, candidat USR Constanța pentru alegerile parlamentare. De ce să pună constănțenii ștampila pe USR?
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii