Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:13 15 10 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

ZIUA LIVE Stelian Ion, candidat USR Constanța pentru alegerile parlamentare. De ce să pună constănțenii ștampila pe USR?

ro

15 Oct, 2024 10:31 203 Marime text
Stelian Ion, actualmente deputat USR de Constanța, deschide lista pentru un nou mandat în Camera Deputaților din partea partidului. Fost candiadat la Primăria Constanța, viziunea și proiectele dorite de politicianul constănțean are mereu în centru interesul orașului.
 
Recent,  pe 10 octombrie, echipa de candidați USR Constanța pentru alegerile parlamentare a depus candidaturile în cadrul Biroului Electoral din cadrul Consiliului Județean Constanța. Din partea partidului, candidatul pentru alegerile prezidențiale este Elena Lasconi.
 
De ce este Elena Lasconi varianta bună pentru a conduce România și de ce constănțenii să își îndrepte ștampila către sigla USR pe buletinele de la parlamentare, vom afla în cadrul unui interviu. Miercuri, 16 octombrie 2024, de la ora 12:00, în cadrul unui interviu la ZIUA LIVE, Stelian Ion ne va pune la curent cu toate aceste aspecte.
 
ZIUA LIVE poate fi urmărită pe site-ul nostru ZIUAConstanta.ro și pe www.facebook.com/ziuaconstanta, unde așteptăm și întrebările dumneavoastră.
 


PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

 
 

Citește și:
USR Constanța depune listele candidaților pentru alegerile parlamentare la Biroul Electoral (GALERIE FOTO+VIDEO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii