Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:14 11 09 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

ZIUA LIVE În spatele culiselor SEAS. Sorina Toma, despre organizarea festivalului și impresiile rămase

ro

11 Sep, 2024 17:00 176 Marime text


Stagiunea Estivală a Artelor Spectacolului – SEAS 2024, ediția a III-a, s-a încheiat pe 8 septembrie cu spectacolul „Ierbar”, punând punct celor nouă săptămâni în care publicul de pe litoral s-a putut delecta cu spectacole din toată țara.
 
Organizarea unui festival atât de amplu, cu o asemenea întindere, nu ar fi fost posibilă fără o echipă solidă și profesionistă în spate.
 
Din această echipă face parte și Sorina Toma, originară din Târgu Jiu, absolventă a Universității „Ovidius” Constanța – Facultatea de Teatru, promoția 2023 și angajată a Teatrului de Stat Constanța din martie 2024, ca regizor tehnic.  
 
Mâine, 12 septembrie 2024, de la ora 11:00, în cadrul unui interviu la ZIUA LIVE, ea ne va oferi date din culisele SEAS, detalii despre organizare și impresiile cu care a rămas după festival.
 
ZIUA LIVE poate fi urmărită pe site-ul nostru ZIUAConstanta.ro și pe www.facebook.com/ziuaconstanta, unde așteptăm și întrebările dumneavoastră.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:
Știri Constanța SEAS a ajuns la final. Impresiile și bilanțul festivalului de la malul mării (FOTO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii