Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:14 22 08 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Doi studenți de la Academia Navală "Mircea cel Bătrân" vor pleca într-o expediție în Antarctica

ro

22 Aug, 2024 15:02 259 Marime text
Academia Navala Mircea cel Batran. Sursa foto: facebook
  • Nava BGS 421 „Sv.sv Kiril i Metodii” va pleca în toamna acestui an într-o expediție în Antarctica la care vor participa și studenții constănțenți.
  • Studenții militari de anul III sd.sg. Olaru Ștefan-Stelian și sd.sg. Tîmpu Valentin Eduard participă la un modul de instruire, prin programul Erasmus+, organizat la bordul navei BGS 421 „Sv.sv Kiril i Metodii”, aparținând Academiei Navale „Nikola Vaptsarov” din Varna, Bulgaria.
 
Studenții Academiei Navale "Mircea cel Bătrân" se instruiesc la bordul unei nave ce se pregătește  pentru o expediție în Antarctica.

Studenții militari de anul III sd.sg. Olaru Ștefan-Stelian și sd.sg. Tîmpu Valentin Eduard participă la un modul de instruire, prin programul Erasmus+, organizat la bordul navei BGS 421 „Sv.sv Kiril i Metodii”, aparținând Academiei Navale „Nikola Vaptsarov” din Varna, Bulgaria.

Acolo, aceștia au ocazia să afle mai multe despre rolul și activitățile unei nave folosite pentru cercetări științifice. Sub îndrumarea echipajului, studenții s-au familiarizat cu echipamentele de la bordul navei și au putut asista la procesul de extragere din mare a mostrelor necesare pentru analiză, desfășurat de cercetători.

Nava BGS 421 „Sv.sv Kiril i Metodii” va pleca în toamna acestui an într-o expediție în Antarctica la care vor participa și studenții constănțenți.

PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:

Academia Navală „Mircea cel Bătrân” Constanța a plătit peste 800.000 de lei pentru achiziția unui laborator (DOCUMENT)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii