Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:33 19 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Elevi de la Liceul Decebal batuti pentru o bulgareala cu zapada

ro

22 Jan, 2010 02:39 6823 Marime text
elevi de la liceul decebal batuti pentru o bulgareala cu zapada 18890 272532
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Cyoby 30 Aug, 2010 16:05 Bine ca nu nea omorat pe toti.....paznicul unde era atunci sau ingrijitoarele,UNDE ERAU CU TOTI, la etajul 2 la cabinetul de Biologie, si faceu bio?
  • Dan 14 Feb, 2010 23:45 BA....bine le-a facut....trebuia sa le rupa si cateva degete...fara pareri de rau si vrajeala ieftina...esti cioban, o iei in bot....meriti batut si marginalizat...
  • elev 07 Feb, 2010 21:37 si chiar daca s-ar pune paza in scoli...noi in liceu in Marin Preda avem BGS de 3 ani.nu fac altceva decat sa-si arate muschii,sa se joace ca prostii intre ei si sa faca glume proaste,sa nu lase elevii in timpul orelor sa se duca sa se spele pe maini si sa se dea ei smekeri la elevi cum ca le da una in cap si ca ii bat.si cu bgs si fara tot intra vagabontii in scoala daca vor.mai ales ca mai pun si elevul de servici sa le cumpere salam de la alimentara din zona cand elevul nu are voie sa paraseasca locul de acolo.au minte ingusta,nu stiu pe ce criterii sunt angajati astia dar cand iei o firma de paza pt scoala mai intai te gandesti la siguranta elevilor.in loc sa ne ofere noua siguranta ne bruscheaza pe noi.asta ar fi bine de stiut si de catre inspectorii scolari,directori de scoli si licee,cadre didactice si alte persoane din invatamant.
  • aahaaaaaaaa 27 Jan, 2010 17:43 Clanu Sportivilor ~
  • Danut 24 Jan, 2010 18:54 Ar trebui sa fie si un paznic nu numai elevul de serviciu deoarece dupa spusele celorlalti elevul de serviciu era normal la vorba cu ceilalti prieteni daca nu exista nici macar 1 paznic liceul nu e in siguranta.
  • Uzzy 23 Jan, 2010 22:44 hahahahahaha!!!!
  • maria 23 Jan, 2010 17:00 SI daca esti parintele unuia dintre elevii de clasa a XII-a care a AGRESAT EL pe altii -mai mici- cum vei proceda pentru "a nu trece cu vederea obligatiile ce le revin PARINTILOR, conform regulamentului scolar", pe care l-ai semnat la inceputul anului?! Sau esti in pauza de cafea,"ca de fiecare data",cand te plictisesti de meseria de parinte si vrei sa vezi cum ti-ar sta in meseria de dascal! Un sfat pentru toti parintii: chiar sa le pese de copiii lor si de felul cum ii cresc-EI, ca i-au facut, nu altii.
  • luati masuri drastice, cat mai drastice, la prima abatere exmatriculare atat pentru a 9-a și a 10-a 22 Jan, 2010 17:27 in liceul decebal intra persoane straine numai din cauza elevilor... persoane de care nici directorul nu poate sa scape... trebuiesc luate masuri...
  • parinte 22 Jan, 2010 10:32 Profesorul de serviciu era la cafea sau la vorba cu colegii in cancelarie ca de fiecare data, nu sta sa supavegheze accesul in liceu si elevii din curte asa cum prevede regulamentul liceului. AR TREBUI TRAS LA RASPUNDERE ATAT PROFESORUL DE SERVICIU CAT SI DIRECTORUL LICEULUI. daca asi fi unul din parintii elevilor agresati asa asi face. nu asi trece cu vederea neindeplinirea obligatiilor ce revin cadrelor didactice conform regulamentului unitatii de invatamant.