Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:26 05 09 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Festivitate de începere a noului an de învățământ la Școala Militară de Maiștri Militari a Forțelor Navale

ro

05 Sep, 2024 11:22 170 Marime text
Sursa foto: Facebook, Școala Militară de Maiștri Militari a Forțelor Navale



Școala Militară de Maiștri Militari a Forțelor Navale „Amiral Ion Murgescu” va organiza luni, 09 septembrie 2024, ora 12:00, festivitatea de începere a anului de învățământ 2024-2025.  

Conform unui comunicat din partea Forțelor Navale Române, elevii de anul I și anul al II-lea își vor ocupa locul în formație și vor defila pe platoul instituției militare de învățământ, în prezența conducerii Statului Major al Forțelor Navale, a reprezentanților Statului Major al Apărării, a comandanților de unități și mari unități din Forțele Navale Române, precum și a cadrelor didactice, părinților și apropiaților.

Cu o tradiție de aproape 127 de ani, Școala Militară de Maiștri Militari a Forțelor Navale este o instituție de învățământ militar unică în România prin specificul său.

Unitatea asigură formarea, specializarea și perfecționarea personalului necesar Forțelor Navale, precum și altor beneficiari, în vederea exploatării, întreținerii și reparării tehnicii și armamentului din dotare, asigurând, totodată, competențele de lideri ai structurilor de la baza carierei militare, echipă, grupă și echipaj.

Citește și:
Festivitate de deschidere a anului școlar la Colegiul Național Militar „Alexandru Ioan Cuza” Constanța
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii