Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:14 09 09 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Învățământ Constanța Polițiștii locali alături de elevi, la începutul noului an școlar 2024 - 2025 (FOTO)

ro

09 Sep, 2024 11:05 159 Marime text

Poliția locală, Sursa foto: Primăria Constanța

 
Astăzi, 9 septembrie 2024, polițiștii locali din Constanța au fost alături de elevi la începutul noului an școlar 2024 - 2025.
Pentru a asigura un început de an școlar fără incidente neplăcute, polițiștii locali s-au aflat în proximitatea unităților de învățământ din Constanța.

În conformitate cu Planul Teritorial Comun de Acțiune, Direcția Generală Poliția Locală Constanța contribuie activ la protejarea și siguranța elevilor și cadrelor didactice din școlile și liceele din municipiu.


Polițiștii locali sunt prezenți zilnic în apropierea școlilor pentru a preveni orice incidente și pentru a proteja elevii, precizează Primăria Constanța.

Zonele de acces ale instituțiilor de învățământ sunt monitorizate atent de echipele Direcției Generale Poliția Locală Constanța, în special în intervalele orare în care elevii intră și ies de la cursuri. Aceste măsuri de ordine și siguranță publică  sunt menite să prevină și să combată faptele antisociale, delicvența juvenilă și victimizarea minorilor.

De asemenea, polițiștii locali cu atribuții în domeniul circulației rutiere acționează în zona școlilor pentru a asigura un trafic rutier și pietonal fluent și sigur.

Facem apel către elevi și părinți să colaboreze pentru creșterea siguranței rutiere, să respecte indicațiile polițiștilor locali și să semnaleze cu încredere orice faptă antisocială pe care o sesizează la următoarele numere de telefon : 0241484205 sau 0341922, a încheita sursa citată.

Citește și:
Primarul Chițac, la deschiderea anului școlar la Liceul Traian din Constanța (FOTO+VIDEO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii