Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:15 09 09 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mesajul Înaltpreasfințitului Părinte Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului, la începutul anului școlar 2024 - 2025 (VIDEO)

ro

09 Sep, 2024 10:52 219 Marime text
ÎPS Teodosie, Sursa foto: Captură foto, Facebook/Arhiepiscopia Tomisului

Astăzi, 9 septembrie 2024, cu prilejul începerii noului an școlar 2024 - 2025, Înaltpreasfințitului Părinte Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului, a transmis un mesaj video tuturor elevilor. 

 

„Anul școlar 2024 - 2025 începe la data de 9 septembrie, ziua pomenirii Sfinților Părinți Ioachim și Ana.

Urăm tuturor, copiilor mici de la gradăniță, copiilor din școlile primare, din școlile gimnaziale, de la liceul și dascălilor lor, să facă un început sănătos, bun, cu credință, cu dorință, de a învăța cât mai bine, dar de a se și ruga. De aceea vă dorim să aveți sete de îmnvățătură, dorință și bucurie de a vă ruga și anul să curgă frumos, să vă îmbogățiți. La sfârșitul anului să aveți rezultate frumoase.

Succes, bucurie, multă pace și dragoste în sufletele voastre! Domane ajută tuturor și început bun!”, a atransmis  Înaltpreasfințitului Părinte Teodosie.


Reamintim că acest an școlar păstrează structura anului școlar anterior, elevii urmând a parcurge 5 module de studiu și 5 vacanțe.


 

Citește și:
Învățământ ConstanțaViceprimarul Ionuț Rusu- „Ne așteptăm în următorii doi ani, până 14.000 de copii vor trebui să fie relocați“ (VIDEO)



 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii