Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:14 04 09 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mesajul Ministrului Educaţiei pentru elevi şi profesori la începutul anului şcolar

ro

04 Sep, 2024 16:34 151 Marime text
Ligia Deca, foto: Facebook.com

Ministrul Educației, Ligia Deca, a transmis un mesaj de încurajare pentru elevi și profesori la începutul anului școlar. Ea le-a dorit elevilor un an în care să se bucure de rezultatele muncii lor și le-a recomandat să creadă în potențialul lor.

Profesorilor le-a exprimat încrederea că vor sprijini elevii în atingerea acestui potențial și le-a mulțumit pentru eforturile depuse. De asemenea, a subliniat importanța fiecărui copil și a dorit un an școlar bun pentru toți, adresându-se și colegilor din ministere pentru a susține comunitățile școlare.

"Dragi elevi, vă doresc un an şcolar în care să vă bucuraţi de rezultatele voastre pe măsura muncii depuse şi, dacă ar fi să dau un sfat copiilor, le-aş spune în primul rând să creadă în ei şi în potenţialul lor. Profesorilor le transmit încrederea mea că vor fi lângă copii, ajutându-i să-şi atingă acest potenţial şi le mulţumesc pentru activitatea depusă în avans.

Mulţumesc, de asemenea, pentru eforturile din fiecare zi şi pentru faptul că nu uită că fiecare copil este important. Îmi doresc să avem cu toţii un an şcolar bun, iar colegilor mei din ministere şi din instituţii care au atribuţii în zona educaţiei le transmit gratitudinea mea, mulţumirile şi rog să fie alături de toate comunităţile şcolare", a transmis Deca.




Citește și:

Pregătiri pentru începerea noului an școlarLigia Deca – „Siguranța în școală este o prioritate”
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii