Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:16 03 09 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Pregătiri pentru începerea noului an școlar Ligia Deca – „Siguranța în școală este o prioritate”

ro

03 Sep, 2024 14:55 145 Marime text
Sursa foto: Facebook/ Ligia Deca



Pregătirea noului an școlar 2024-2025 este în toi. Astăzi, la sediul Ministerului Afacerilor Interne, a avut loc o videoconferință în care s-a discutat stadiul pregăritilor școlilor împreună cu oficiali din Ministerul Afacerilor Interne, Ministerul Sănătății, Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației, precum și inspectorii generali ai Poliției Române, ai Jandarmeriei Române și ai Inspectoratului General pentru Situații de Urgență, directorii Agenției Naționale Antidrog și ai Agenției Naționale Împotriva Traficului de Persoane, potrivit unui anunț al Ligiei Deca, ministrul Educației, pe pagina sa de Facebook.
 
Conform acesteia, au fost prezenți, din țară, reprezentanți ai prefecturilor, reprezentanții inspectoratelor școlare și șefii structurilor teritoriale ale MAI.
 

„Începem anul școlar cu peste 800 de școli în proces de reabilitare, modernizare sau construcție. Un record ce arată nu doar creșterea implicării autorităților locale în viața școlii, ci și buna colaborare în comunitățile din țară! Am solicitat să se facă toate eforturile, la nivel local, pentru ca spațiile în care vor învăța copiii să fie nu doar potrivite procesului educational, ci și sigure.
 
Siguranța în școală este prioritate și apreciez implicarea tuturor colegilor mei din toate structurile cu atribuții în acest sens. Doar printr-un efort comun putem face ca școala să fie ceea ce ne dorim pentru copiii noștri!”, spune Ligia Deca.

 
 
Citește și
Ministrul Ligia Deca propune zi liberă între probele de la examene!
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii