Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:14 07 08 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Universitatea „Ovidius” Constanța, număr record de candidați înscriși la sesiunea de admitere din iulie 2024

ro

07 Aug, 2024 14:46 176 Marime text


Universitatea „Ovidius” Constanța a înregistrat un număr record de candidați înscriși la sesiunea de admitere din luna iulie.
 
„Suntem bucuroși să anunțăm că la prima sesiune de admitere din acest an, la Universitatea Ovidius din Constanța s-au înscris peste 8.900 de candidați, stabilind, astfel, un nou record pentru instituția noastră, raportat la anii precedenți. Totodată, am înregistrat o creștere a numărului de studenți înmatriculați în anul I, ceea ce reflectă poziționarea universității noastre ca instituție de top la nivel regional și una dintre cele mai apreciate din țară. Tinerii din întreaga regiune aleg să studieze la UOC, ceea ce subliniază încrederea lor în calitatea serviciilor educaționale, precum și în perspectivele de carieră și de dezvoltare profesională oferite”, precizează rectorul UOC, conf. univ. dr. Dan Marcel Iliescu.  
 
Instituția de învățământ a anunțat că în sesiunea de vară, au fost înmatriculați peste 4.500 de studenți la programele universitare de licență și master în cadrul celor 16 facultăți și al Departamentului pentru Pregătirea Personalului Didactic din Universitatea Ovidius din Constanța (UOC).   
 
Pentru admiterea din luna septembrie, UOC scoate la concurs aproximativ 1950 de locuri la cele 75 de programe de studii universitare de licență, circa 1750 de locuri pentru cele 58 de programe universitare de master și peste 150 de locuri la cele 8 școli doctorale, cu 9 domenii de studii de doctorat.
 
Toate informațiile legate de admiterea 2024 la UOC sunt publicate la http://admitere.univ-ovidius.ro/, dar și pe site-urile facultăților.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:
Cumpărări directe Equinoxe Caffe SRL din București va organiza un eveniment pentru Universitatea Ovidius din Constanța (DOCUMENT) 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii