Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:20 04 09 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Vrei să fii student la Universitatea Ovidius din Constanța? Se dă startul sesiunii de toamnă a admiterii pentru anul universitar 2024-2025

ro

04 Sep, 2024 09:08 182 Marime text
Universitatea Ovidius ConstanțaLa Universitatea Ovidius din Constanța (UOC) începe astăzi, 4 septembrie 2024, sesiunea de toamnă la admiterea pentru programele de licență și de master din cadrul celor 16 facultăți și al Departamentului pentru Pregătirea Personalului Didactic.
         
Potrivit reprezentanților Universității Ovidius Constanța, sunt scoase la concurs peste 2000 de locuri la cele 78 de programe de studii universitare de licență și mai mult de 1800 de locuri pentru 59 de programe universitare de master, perioada generală a sesiunii de admitere fiind 4 – 16 septembrie 2024, în funcție de calendarul fiecărei facultăți.
         
Printre noutățile pe care le aduce sesiunea de admitere din luna septembrie se numără trei programe de licență de învățământ superior dual: Fizică tehnologică (30 de locuri), Agricultură (40 de locuri) și Inginerie mecanică (75 de locuri). Totodată, candidații se pot înscrie la două programe noi de master: Ingineria vehiculelor moderne și Tehnici avansate de recuperare funcțională.
         
La toate cele 16 facultăți și la Departamentul pentru Pregătirea Personalului Didactic, candidații cetățeni români, UE, SEE, CE, dar și românii de pretutindeni (români şi etnici români, cu domiciliul stabil în străinătate, conform actului de identitate) se pot înscrie online, pe platforma https://admitereonline.univ-ovidius.ro/.
         
Toate informațiile legate de sesiunea de admitere din luna septembrie 2024 pot fi accesate la https://admitere.univ-ovidius.ro/, fiind, totodată, disponibile și pe site-urile facultăților.
         
Sesiunea de admitere pentru studii doctorale are loc în perioada 9 - 19 septembrie 2024, când vor avea loc înscrierile, pe platforma https://admitereonline.univ-ovidius.ro/, concursul de admitere și înmatricularea candidaților admiși. La cele 8 școli doctorale, cu 9 domenii de studii de doctorat, sunt scoase la concurs peste 150 de locuri.

Citește și: 

Universitatea „Ovidius” Constanța, număr record de candidați înscriși la sesiunea de admitere din iulie 2024
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii