Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:13 18 09 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

ABADL Constanța, la judecată cu o firmă din Agigea!

ro

18 Sep, 2024 12:40 200 Marime text
ABADL Sursa foto - google.mapsAdministrația Bazinală de Apă Dobrogea Litoral cheamă în judecată firma Revagro Agricultura SRL, conform portalului de instanță.
 
La Judecătoria Constanța a fost înregistrat, pe 17 septembrie 2024, dosarul cu indicativ 26561/212/2024, prin care obiectul este stabilit ca cerere de valoare redusă. Nu a fost stabilit un prim termen în dosar.
 
Revagro Agricultura SRL
 
Conform termene.ro, pe anul 2023 a raportat 3 milioane lei cifră de afaceri, cu o pierdere de peste jumătate milion lei, la 12 salariați. Firma este fondată în anul 2012 și are sediul social pe strada Sirenei nr. 10, Agigea, Constanța.
 
Conform termene.ro, asociați sunt Revei Claudiu Liviu – 80% și Ciogu Georgiana Rozalia – 20%. Revei Claudiu Liviu este și administrator al companiei.
 
Revei Claudiu Liviu mai apare în Revcad Consulting SRL, iar Ciogu Georgiana Rozalia apare și în firma 144 Engineering SRL.


PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.

Citește și:
ABADL investește în servicii de depozitare a deșeurilor nepericuloase (DOCUMENT)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii