Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:37 08 10 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Afaceriștii Stere Mișu și Stere Darlaiani, executați de OTP Bank România SA, la Judecătoria Constanța

ro

08 Oct, 2024 12:23 346 Marime text
Afaceriștii Stere Mișu și Stere Darlaiani, executați de OTP Bank România SA. Sursa foto - freepik.com
  • Dosarul cu indicativul obiectul - validare poprire 568/BSL/2024 a ajuns pe rolul Judecătoriei Constanța.
  • Părțile dosarului aflat în stadiul procesural de fond sunt BEJ Bogăție Silvia Laura – petent, OTP Bank România SA – creditor, Naked Sheep Bio SRL - terţ poprit, Mișu Stere și Darlaiani Stere – debitori.
  • Firma Naked Sheep Bio SRL este deținută de Darlaiani Stere, cu 49% din capitalul social, Misu Stere, cu 30% din capitalul social și Tarhan Halil Nivazi, cu 30% din capitalul social.
  
În atenția magistraților din Constanța a ajuns litigiul dintre petentul BEJ Bogăție Silvia Laura, creditorul OTP Bank România SA și debitorii Mișu Stere și Darlaiani Stere.
 
Pe data de 27.05.2024, pe rolul Judecătoriei Constanța, Secţia civilă a fost înregistrat dosarul cu indicativul 15389/212/2024 și obiectul - validare poprire 568/BSL/2024. Părțile dosarului aflat în stadiul procesural de fond sunt BEJ Bogăție Silvia Laura - petent
OTP Bank România SA – creditor, Naked Sheep Bio SRL - terţ poprit, Misu Stere și Darlaiani Stere – debitori. Următoarea ședință a magistrailor va avea loc pe data de 07.10.2024.
Dosar Naked Sheep Bio SRL
 
 
Despre Naked Sheep Bio SRL
 
 
Înființată în anul 2023, firma are sediul social pe strada Constanței, Nr. 2, Ap. C21, Medgidia și se ocupă de fabricarea îngrășămintelor și produselor azotoase.
 
Naked Sheep Bio SRL este deținută de Darlaiani Stere, cu 49% din capitalul social, Misu Stere, cu 30% din capitalul social și
Tarhan Halil Nivazi, cu 30% din capitalul social. Administratorii firmei sunt Darlaiani Stere și Mițu Stere.
 
Potrivit termene.ro, Darlaiani Stere mai este asociat în Medgaz SRL Constanța, Darmel Tour 2002 SRL Constanta, Eolian-Med SRL Constanța, Ianis Gas SRL Constanța, Ysd Universe SRL Constanța. La rânsul său, Mișu Stere mai este asociat și administrator în  Medgaz SRL Constanța.
 
În anul 2023, firma Naked Sheep Bio SRL a avut 4 salariați, o pierdere de 34.069 lei și datorii de 72.997 lei.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.

 
Citește și
  
Licitații Constanța: Ianis Gas SRL, lucrări de peste 2,63 de milioane de euro la Liceul Callatis! Contract cu Primăria Mangalia (DOCUMENT)

 
Firme Constanța: Naked Sheep Bio SRL își schimbă sediul social în Medgidia
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii