Alexandru Daniel Olteanu, delegat șef nou al Parchetului Judecătoriei Hârșova, din 1 iulie 2024. Avere și interese (DOCUMENTE)
Alexandru Daniel Olteanu, delegat șef nou al Parchetului Judecătoriei Hârșova, din 1 iulie 2024. Avere și
19 Jun, 2024 14:25
ZIUA de Constanta
1286
Marime text
- Alexandru Daniel Olteanu va asigura postul de conducere din 1 iulie 2024, cu delegație, pentru o perioadă de o lună.
CSM a decis încetarea delegării magistratului Anca Ramona Micu, adjunctul Parchetului Tribunalului Constanța, în funcția de prim-procuror al PJ Hârșova începând cu aceeași dată.
Amintim, postul de prim-procuror al Parchetului de pe lângă Judecătoria Hârșova a devenit vacant după pensionarea magistratului Monica Mariana Drumea, la începutul lunii iunie 2024.
Ulterior publicării decretului de pensionare a magistratului constănțean, postul a fost preluat de magistratul Anca Ramona Micu, prim-procurorul adjunct al PT Constanța, în baza delegării primite de la CSM și valabilă pentru o perioadă de o lună.
Acum, CSM a decis delegarea magistratului Alexandru Daniel Olteanu, din cadrul Parchetului Judecătoriei Constanța, în funcția de prim-procuror al PJ Hârșova.
Delegarea este valabilă pentru o perioadă de o lună, începând cu data de 1 iulie 2024.
Avere și interese
La data de 15 iunie 2023, magistratul Alexandru Daniel Olteanu a completat declarațiile de interese și de avere potrivit prevederilor legale în vigoare.
În declarația de interese din 15 iunie 2023, magistratul constănțean nu a notat niciunul.
În declarația de avere, a fost notat un autoturism Renault fabricat în 2017 și deținut în baza unui contract de vânzare-cumpărare și un credit contractat în 2020, scadent în 2025, cu o valoare de 69.100 de lei.
Venitul anual al magistratului s-a ridicat la 103.046 de lei, reprezentând salariul încasat de la Parchetul Tribunalului Constanța.
În Secțiunea Document pot fi consultate declarațiile de avere și de interese ale magistratului Alexandru Daniel Olteanu, viitorul prim-procuror delegat al Parchetului Judecătoriei Hârșova.
PRECIZĂRI:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
Citește și
Gigi Valentin Ștefan nu rămâne procuror general adjunct al Parchetului Curții de Apel Constanța! CSM a respins propunerea
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp
Comentarii