Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:42 22 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Gigi Valentin Ștefan nu rămâne procuror general adjunct al Parchetului Curții de Apel Constanța! CSM a respins propunerea

ro

18 Jun, 2024 14:10 1682 Marime text
Magistratul Gigi Valentin Ștefan
  • CSM a respins propunerea de prelungire a delegării lui Gigi Valentin Ștefan ca adjunct al PCA Constanța.
Magistratul Gigi Valentin Ștefan nu va rămâne în continuare procuror general adjunct al Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Constanța, la expirarea delegării inițiale pe funcție!
 
Decizia a fost luată astăzi, 18 iunie 2024, în urmă cu puțin timp, de către Secția pentru Procurori a Consiliului Superior al Magistraturii.
 
Potrivit CSM, în cadrul ședinței Secției pentru Procurori au fost exprimate două voturi pentru prelungirea delegării magistratului constănțean în funcția de conducere și trei voturi împotriva prelungirii.
 
Astfel, Secția pentru Procurori a hotărât respingerea propunerii de prelungire a delegării lui Gigi Valentin Ștefan în funcția de procuror general adjunct la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Constanța.
 
Magistratul Gigi Valentin Ștefan, fost procuror general al PCA Constanța până la începutul lui ianuarie 2024, a fost delegat procuror general adjunct începând cu data de 10 ianuarie 2024, pentru maxim șase luni.
 
După respingerea prelungirii delegării în funcție a magistratului constănțean, ambele funcții de procuror general adjunct al PCA Constanța devin vacante.
 
Funcția de procuror general al PCA Constanța este asigurată de magistratul Mihaela Mergeane, de la începutul lui ianuarie 2024, în urma concursului câștigat.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
Ședință importantă la CSM! Conducerea Judecătoriei Constanța, a Tribunalului, a Curții de Apel, dar și a Parchetului Curții și Tribunalului, pe ordinea de zi
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii