Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:05 30 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Anca Ramona Micu, delegată adjunct al Parchetului Tribunalului Constanța

ro

26 Jun, 2024 14:32 306 Marime text
Parchetul de pe lângă Tribunalul Constanța
  • Magistratul Anca Ramona Micu fusese delegată la Parchetul Judecătoriei Hârșova, unde a asigurat funcția de conducere, timp de o lună.
Magistratul Anca Ramona Micu a fost delegată prim-procuror adjunct al Parchetului Tribunalului Constanța, după revenirea de la Parchetul Judecătoriei Hârșova, unde a asigurat cu delegație funcția de prim-procuror timp de o lună.
 
Secția pentru Procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a decis astăzi, 26 iunie 2024, cu unanimitate, delegarea magistratului constănțean în funcția de conducere din cadrul PT Constanța.
 
Delegarea este valabilă începând cu data de 1 iulie 2024, până la ocuparea funcției prin numire, în condițiile legii, dar nu mai multe de șase luni.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
Anca Ramona Micu, adjunctul PT Constanța, șef al Parchetului Judecătoriei Hârșova, după pensionarea prim-procurorului Monica Mariana Drumea. Avere și interese (DOCUMENTE)
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii