Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:40 22 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Andreea Octavia Panait, propusă șef în continuare în Tribunalul Constanța! Teodora Boicescu, șefă în Judecătoria Constanța

ro

11 Jun, 2024 17:00 679 Marime text
  • Ambele propuneri vor fi analizate de către Consiliul Superior al Magistraturii, în cadrul ședinței Secției pentru Judecători.
Magistratul Andreea Octavia Panait, șeful delegat al Secției Penale a Tribunalului Constanța, a fost propusă pentru a asigura în continuare funcția de conducere, cu delegație.
 
La rândul său, magistratul Teodora Boicescu, șeful delegat al Secției Civile a Judecătoriei Constanța, a fost propusă să rămână în continuare șef al secției, cu delegație.
 
Ambele propuneri vor fi analizate de către Consiliul Superior al Magistraturii, în cadrul ședinței Secției pentru Judecători.
 
Amintim, magistratul Andreea Octavia Panait a fost desemnată inițial șef delegat al Secției Penale a Tribunalului în luna decembrie 2023.
 
Totodată, magistratul Teodora Boicescu a fost delegată inițial în funcția de conducere din Judecătoria Constanța în decembrie 2022.
 
Dacă propunerile vor fi admise, delegările magistraților constănțeni vor fi prelungite până la ocuparea funcțiilor prin numire, în condițiile legii, dar nu mai mult de șase luni.
 
Ședința Secției pentru Judecători a CSM este programată să se desfășoare joi, 13 iunie 2024, de la ora 11.00.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
Noi șefi în justiția din Constanța! Laura Sărac Aldea, președintele Judecătoriei Medgidia, iar Florentin Panait, șef la Judecătoria Mangalia! CSM a publicat rezultatele concursului
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii