Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:22 19 08 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Anul trecut, firma și-a dublat cifra de afaceri Litigiul dintre Navtron SRL și CN ACN SA Constanța, în atenția magistraților

ro

19 Aug, 2024 17:00 223 Marime text
sediul CN ACN Constanta. Sursa foto: google.maps
  • Navtron SRL este reclamant, iar Compania Nationala Administrația Canalelor Navigabile SA Constanța – pârât în dosarul înregistrat pe rolul Tribunalului Constanța.
  • Potrivit portalului instanțelor de judecată, până la acest moment nu a fost stabilit primul termen de judecată.
  • Firma este deținută de asociații Kessler Eden și Vișan Adrian, fiecare cu câte 50% din capitalul social.
  • Administratorul firmei este Kessler Eden.
 
Litigiul dintre Navtron SRL și Compania Nationala Administrația Canalelor Navigabile SA Constanța a ajuns în atenția magistraților constănțeni. Pe rolul Tribunalului Constanța, Secţia de contencios administrativ şi fiscal, pe data de 14 august, a fost înregistrat dosarul nr. 5431/118/2024 cu obiectul -comunicare informaţii de interes public (Legea Nr.544/2001) acţiune în constatare /obligaţia de a face.
 
Părțile dosarului aflat în stadiul procesual de fond sunt: Navtron SRL – reclamant, iar Compania Națională Administrația Canalelor Navigabile SA Constanța - pârât. Potrivit portalului instanțelor de judecată, până la acest moment nu a fost stabilit primul termen de judecată.

Navtron - dosar Tribunalul Constanta
 
„Este vorba despre o licitație pentru construcția unei nave, pe care firma Navtron SRL a contestat-o“, a declarat, pentru ZIUA de Constanța, Florin Goidea, directorul Administrația Canalelor Navigabile SA Constanța.
 
 
Despre Navtron SRL
 
 
Înființată în anul 1998, Navtron SRL are sediul pe strada Vasile Marcovici, nr. 7 din  Constanța și desfășoară activități de telecomunicații prin rețele fără cablu (exclusiv prin satelit).
 
Firma este deținută de asociații Kessler Eden și Vișan Adrian, fiecare cu câte 50% din capitalul social. Administratorul Navtron SRL este Kessler Eden.
 
Din 2007 până în prezent, Navtron SRL a câștigat, prin negociere directă, 519 de contracte, de la autorități publice  locale. Printre acestea se numără: Compania Națională Administrația Porturilor Maritime SA Constanța, Centrul Român pentru Pregătirea și Perfecționarea Personalului din Transporturi Navale, Institutul Național de Cercetare-Dezvoltare Marină Grigore Antipa, Regia Autonomă Administrația Fluvială a Dunării de Jos Galați și altele.
 
De asemenea, firma a adjudecat și 29 de licitații organizate de autorități publice locale, printre care: Administrația Rezervației Biosferei Delta Dunării, Regia Autonomă Administrația Fluvială a Dunării de Jos Galați, Agenția Națională pentru Pescuit și Acvacultură, Ministerul Apărării - U.M. 02192, Universitatea Dunărea de Jos și altele.
 
În anul 2022, firma a raportat o cifră de afaceri de 21.648.628 lei, 19 salariați și un profit de 5.423.609 lei.Ulterior, în anul 2023, firma și-a dublat cifra de afaceri care a ajuns 43.426.248 lei. De asemenea, Navtron SRL a avut  20 de salariați și un profit de 6.984.527 lei.
 
PRECIZĂRI
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
De asemenea, pentru redactarea acestui articol au fost folosite și informații de pe termene.ro. 
 
Citește și:

 
 
Compania Navtron SRL, o nouă licitație câștigată la Academia Navală „Mircea cel Bătrân“ (DOCUMENT)
 
Academia Navală „Mircea cel Bătrân” Constanța, Pro Optica SA și Navtron SRL, acord pentru aproape 3 milioane de euro. Despre ce este vorba (DOCUMENT)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii