Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:33 16 08 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Bloc în Palazu Mare, sămânță de scandal între vecini Curtea de Apel Constanța a suspendat, definitiv, autorizația de construire emisă pentru Rent Mob.RO SRL

ro

12 Aug, 2024 16:02 582 Marime text
  • Curtea de Apel s-a pronunțat în recursul dintre SC RENT MOB.RO SRL și vecinii de pe strada Ionel Todoreanu nr. 30 D din Palazu Mare.
  • Magistrații de la Curtea de Apel Constanța s-au propunțat, în ședința din 12.08.2024 în dosarul dintre SC RENT MOB.RO SRL și vecinii de pe strada Ionel Todoreanu din Palazu Mare.

Este vorba despre dosarul cu indicativul 2657/118/2024, înregistrat la Curtea de Apel Constanța, Secţia de contencios administrativ și fiscal pe data de 03.07.2024. Obiectul dosarului este suspendare executare act administrativ Autorizaţia nr. 1020/09.11.2022.

Astfel, judecătorii au suspendat definitiv autorizația de construire până când se va analiza dacă se impune sau nu anluarea actului așa cum cer vecinii.

„Respinge recursurile, ca nefondate. Obligă recurenţii-pârâţi la plata câtre intimata reclamantă a cheltuielilor de judecată efectuate în recurs în cuantum de 6.247 lei, reprezentând onorariu de avocat. Definitivă. Pronunţată prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor de către grefa instanţei, astăzi, 12.08.2024. Document: Hotarâre 12.08.2024“, se spune în soluția pe scurt.


Rent Mob.ro - dosar


Reamintim că, la data de 27 mai 2024, Tribunalul Constanța a decis suspendarea autorizației până la pronunțarea instanței pe fond cu privire la cererea de anulare a acesteia.

Potrivit datelor noastre, la Tribunal, dosarul s-a aflat în atenția completului prezidat de magistratul Costin Smarandi, din cadrul Secției de Contencios administrativ și fiscal, vicepreședintele instanței.

Așa cum arătam în deciziile anterioare, în motivarea hotărârii prin care s-a suspendat autorizația, Tribunalul a vorbit, printre altele, despre lipsa intimității, a liniștii unei locuințe adecvate, dar și despre aglomerarea excesivă a zonei.

 
Despre Rent Mob.RO SRL

 
Potrivit termene.ro, Rent Mob.RO SRL a fost înființată în 2017, are sediul social în Constanța, pe strada Unirii, nr. 83 și se ocupă în principal de cumpărarea și vânzarea de bunuri imobiliare proprii.

Anterior sediului de pe Unirii, firma a avut sediul social pe strada Ionel Teodoreanu, din Constanța (până în 2021). Asociat majoritar figurează Ștefan Guzu (99% din capitalul social), care este și administrator, restul părților sociale revenindu-i Irinei Bozonc (1% din capitalul social).

Numele Irinei Bozonc se leagă și de Sunny Mamaia SRL, Alma Creative Construct SRL (administrator) și Alma Top Beton SRL (administrator).
În 2022, Rent Mob.RO SRL a declarat un angajat, profit aproape un milion de lei și cifra de afaceri a depășit 1,97 de milioane de lei.

În anul 2023, Rent Mob.RO SRL a avut o cifră de afaceri de zero lei și o pierdere de 4.406 lei.

 
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro. Sursa documentare: Portalul Național al Jurisprudenței www.rejust.ro, Portalul Instanțelor de Judecată
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și

Proces cu un investitor imobiliar! Primarul Municipiului Constanța, amendat pentru „formulare cu rea-credință a cererii de recuzare“. Decizia finală a Tribunalului (MINUTA)


Primăria Constanța a emis un certificat de urbanism. Firma care a băgat în panică vecinii poate continua lucrările la blocul din Palazu Mare
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii