Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:12 04 09 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cinci cetățeni străni se judecă cu Primăria Năvodari, alți doi – cu Primăria Constanța. Reclamanții au cerut anularea unor acte administrative

ro

04 Sep, 2024 10:29 173 Marime text
Avocati
  • Primăria Năvodari este parte pârâtă în cinci dosare, în care reclamanți sunt: Riabchuk Polina, Dumka Vadym, Dumka Tetiana și Dumka Illia, Yefymova Ksenia, Shauchenka Sviatlana, Gritsyuk Larisa și Gritsyuk Victoria.
  • De asemenea, Primăria Constanța  este parte pârâtă în două dosare, în care reclamanți sunt Ferbei Viktoria și Babych Inna.
 
Mai multe dosare cu obiectul „anulare act administrativ despăgubiri“ au fost înregistrate, în luna iulie, pe rolul Tribunalului Constanța, Secţia de contencios administrativ şi fiscal. Primăria Năvodari este parte pârâtă în cele cinci dosare.
 
Mai exact este vorba despre dosarele:

-  dosarul cu indicativul 3869/118/2024 cu părțile Riabchuk Polina – reclamant, iar Primăria Năvodari – pârât. 

Proces Primaria Navodari
- dosarul cu indicativul 3868/118/2024 cu părțile Dumka Vadym,  Dumka Tetiana și Dumka Illia  - reclamați, iar Primăria Năvodari – pârât.  
proces Primaria Navodari

- dosarul cu indicativul 3865/118/2024 cu părțile Yefymova Ksenia - reclamant, iar Primăria Năvodari – pârât.

proces Primaria Navodari

- dosarul cu indicativul 3861/118/2024 cu părțile Shauchenka Sviatlana - reclamant, iar Primăria Năvodari – pârât.    


proces Primaria Navodari

- dosarul cu indicativul 3855/118/2024 cu părțile Gritsyuk Larisa și Gritsyuk Victoria – reclamați, iar Primăria Năvodari – pârât.

proces Primaria Navodari
 
Cererile de chemare în judecată formulate de reclamanţi au fost respinse de magistrații de la Tribunalul Constanța.

Ulterior, reclamații au formulat recursuri, dosarele fiind înregistrate pe rolul Curții de Apel Constanța, Secţia de contencios administrativ si fiscal, cu obiectele - anulare act administrativ despăgubiri - anulare cerere art.200 alin.4 C pr. Civ.   
 

„La Primăria Orașului Năvodari nu au fost înregistrate dosarele la care faceți referire, astfel încât nu deținem informații privind conținutul cererilor de chemare în judecată“, au transmis reprezentanții Primăriei Năvodari.

 
 De asemenea, alte două persoane, cetățeni străini, au dat în judecată Primăria Constanța.
 
Este vorba despre dosarele:

- dosarul cu indicativul 3853/118/2024 cu obiectul anulare act administrativ despăgubiri /dispozitia nr 1947/24.07.2023 și părțile Ferbei Viktoria – reclamant, iar Primăria Municipiului Constanța - pârât. În ședința din 29.07.2024, magistrați au anulat cererea.

proces Primaria Constanta



 - dosarul cu indicativul 3846/118/2024 cu obiectul - anulare act administrativ despăgubiri - anulare cerere art. 200 alin.4 C pr. Civ și părțile Babych Inna - reclamant, iar Primăria Municipiului Constanța - pârât.


proces Primaria Constanta

În ședinţa din 29.07.2024, magistrații Tribunalului Constanța au respins cererea. Prin urmare, reclamații au formulat recurs la Curtea de Apel Constanța.
 
 PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:
 
O firmă din Brașov, deținută de fostul șel al ISU, a dat în judecată Consiliul Local al Orașului Năvodari

 
Cumpărări Directe Constanța: O societate din Cluj, controlată de o companie din Germania se va ocupa de distribuirea somațiilor de impunere pentru contribuabilii din Năvodari (DOCUMENT)
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii