Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:18 21 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Comagra SRL, deținută în trecut de Ion Dumitrache, președintele PSD municipiu Constanța, și Danteea SRL, date în judecată de CN APMC

ro

21 Jul, 2024 17:00 237 Marime text
  •  Pe rolul Tribunalului Constanța a fost înregistrat dosarul cu număr unic 4818/118/2024.
  • Dosarul are ca obiect constatare nulitate act pretenții.
  • Reclamant în dosar este CN APMC iar pârâți sunt Comagra SRL și Danteea SRL.
  • Mușat Elena este asociat unic și administrator în Comagra SRL.
  • Florea Andreea Emilia este asociat unic și administrator în Danteea SRL.
 
 
Pe data de 17 iulie, pe rolul Tribunalului Constanța, Secţia a II-a civilă a fost înregistrat dosarul nr. 4818/118/2024, cu obiectul - constatare nulitate act pretenții.
 
Părțile dosarului aflat în stadiul procesual de fond sunt Compania Națională Administrația  SA Constanța - reclamant, iar Comagra SRL și Danteea SRL - pârâți.
Potrivit portalului instanțelor de judecată, până la acest moment nu a fost stabilit primul termen de judecată.

 
Despre Comagra SRL 
 
 
Înființată în anul 1994, Comagra SRL are sediul social pe strada Portul Midia, Et. 2 din Năvodari, Județul Constanța și se ocupă de manipulări. Mușat Elena este asociat unic și administrator. Potrivit termene.ro, Mușat Elena mai este cenzor în General Taxi SA și administator în Agora Project SRL. Firma Comagra SRL este acționar unic în SALPORT MIDIA SRL.
 
În anul 2023, Comagra SRL, cu 25 de salariați, a declarat o cifră de afaceri de 5.895.218 lei și un profit de 2.047.583 lei.
 
Comagra a primit în februarie 2023 o înștiințare din partea conducerii CNAPMC care viza rezilierea contractului încheiat în 2017, pentru 10 ani. Comagra SRL a aparținut, în trecut, familiei lui Ion Dumitrache, președinte PSD Constanța.
 
 
Despre Danteea SRL
 
Cu sediul în Feleacu, județul Cuj, firma a luat ființă în anul 2014 și se ocupă de comerțul cu amănuntul prin standuri, chioșcuri și piețe al altor produse. 
 
Florea Andreea Emilia este asociat unic și administrator. În anul 2023, firma cu zero angajați a declarat o cifră de afaceri de 8.403 lei și o pierdere de 24.245 lei.
 
PRECIZĂRI:
 
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
De asemenea, pentru redactarea acestui articol au fost folosite și informații de pe termene.ro.
 
Citește și:
 
 
 

Eurosantis SRL, deținută de Ion Dumitrache, președintele PSD municipiu Constanța, obligată de magistrați să achite peste 1.800 de lei Primăriei Constanța. Iată motivarea (DOCUMENT)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii