Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:23 17 09 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Concubina „Șacalului” a părăsit Curtea de Apel Constanța! Ambii inculpați rămân în arest preventiv (VIDEO)

ro

17 Sep, 2024 12:08 291 Marime text
Concubina „șacalului” - sursa foto: ZIUA de Constanța

Concubina „Șacalului”, Radu Elena, s-a întors în arestul preventiv, după ce magistrații Curții de Apel Constanța au analizat contestațiile depuse de aceasta și inculpatul, pe numele său real, Mitrea Neculai. Cel din urmă a fost judecat în lipsă, deoarece, potivit surselor noastre, acesta s-ar afla la spitalul Penitenciarului Poarta Albă, unde ar primi îngrijiri medicale, în urma accidentului din Mihai Viteazu, produs în timp ce era urmărit de polițiști.
 
În timp ce a fost condusă spre duba de poliție, aceasta nu a vrut să ofere nicio informație cu privire la acuzațiile care i se aduc și nici dacă ar regreta vreuna din presupusele fapte.
 
Surse judiciare spun că aceasta nu ar fi cercetată pentru complicitate la omor, ci pentru rele tratamente aplicate minorului, favorizarea inculpatului și tăinuire, deoarece l-ar fi ajutat pe concubinul său să ascundă cadavrul și să vândă bunurile victimei. Mai mult, ar fi mințit că este mama victimei. Aceasta s-ar fi afla sub imperiul unor emoții, fiind influențată sentimental de către celălalt inculpat.
 
Potrivit surselor noastre, dacă va fi găsită vinovată, aceasta riscă o pedeapsă maximă de 5 ani.


 
Cei doi inculpați rămân în arestul preventiv. Decizia Curții de Apel Constanța este definitivă.
 
Reamintim că cei doi suspecți din dosarul celor două tinere ucise, au fost aduși pe 10 septembrie 2024 în fața magistraților Tribunalului Constanța, și au fost arestați preventiv pentru 30 de zile.
 
Procurorii spun că inculpatul este acuzat de comiterea a două infracțiuni de omor calificat - fapte comise cu premeditare și în scop de jaf, respectiv două infracțiuni de tâlhărie, împotriva celor două victime, infracțiunea în formă continuată de conducere fără permis, întrucât nu are permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule și acces ilegal la un sistem informatic, întrucât a accesat fără drept telefoanele mobile ale victimei.
 
Aceeași sursă a precizat că inculpata are patru copii minori în întreținere și a fost acuzată, printre altele, pe lângă tăinuire și favorizarea făptuitorului și pentru rele tratamente aplicate minorului, întrucât, din investigații a rezultat că aceasta l-a găzduit pe inculpatul suspectat pentru omor, că ar fi consumat substanțe halucinogene în prezența copiilor, ar fi ținut cadavrul vreo două zile în locuință de față cu copiii minori și există indicii că s-ar fi comportat violent față de acești copii minori ai săi.
 
Ambii inculpați s-au prevalat de dreptul la tăcere, astfel neputând coopera cu organele de anchetă.
Facem precizarea că, pe parcursul întregului proces penal, persoanele cercetate beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:
Constanța Concubina „șacalului”, adusă în fața magistraților! A depus contestație față de arestarea preventivă alături de inculpat (VIDEO)

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii