Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:22 17 09 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Tribunalul Constanța Concubina „șacalului”, adusă în fața magistraților! A depus contestație față de arestarea preventivă alături de inculpat (VIDEO)

ro

17 Sep, 2024 09:19 351 Marime text
Inculpata - sursa foto: ZIUA de Constanța

În această dimineață, 17.09.2024, concubina „șacalului” a fost adusă în fața magistraților Curții de Apel Constanța, după ce au contestat măsura arestării preventive!
 
„Șacalul” nu s-a prezentat la ședința de judecată.
 
Potrivit surselor noastre, inculpatul s-ar afla la spitalul Penitenciarului Poarta Albă, pentru tratamente la pun picior, după ce a fost rănit în accidentul rutier, din timpul urmăririlor cu poliția.

Astfel, cei doi inculpați, Mitrea Neculai și Radu Elena vor afla astăzi dacă vor rămâne în arestul preventiv.
 
Oricare va fi decizia instanței de astăzi, va rămâne definitivă!


 
Reamintim că cei doi suspecți din dosarul celor două tinere ucise, au fost aduși pe 10 septembrie 2024 în fața magistraților Tribunalului Constanța, și au fost arestați preventiv pentru 30 de zile!
 
Procurorii spun că inculpatul este acuzat de comiterea a două infracțiuni de omor calificat - fapte comise cu premeditare și în scop de jaf, respectiv două infracțiuni de tâlhărie, împotriva celor două victime, infracțiunea în formă continuată de conducere fără permis, întrucât nu are permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule și acces ilegal la un sistem informatic, întrucât a accesat fără drept telefoanele mobile ale victimei.
 
Aceeași sursă a precizat că inculpata are patru copii minori în întreținere și a fost acuzată, printre altele, pe lângă tăinuire și favorizarea făptuitorului și pentru rele tratamente aplicate minorului, întrucât, din investigații a rezultat că aceasta l-a găzduit pe inculpatul suspectat pentru omor, că ar fi consumat substanțe halucinogene în prezența copiilor, ar fi ținut cadavrul vreo două zile în locuință de față cu copiii minori și există indicii că s-ar fi comportat violent față de acești copii minori ai săi.
 
Ambii inculpați s-au prevalat de dreptul la tăcere, astfel neputând coopera cu organele de anchetă.
Facem precizarea că, pe parcursul întregului proces penal, persoanele cercetate beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:
Vești de ultim moment de la Tribunalul Constanța! „Șacalul” și concubina sa, arestați preventiv pentru 30 de zile (VIDEO)

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii