Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:44 22 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Conducerea Parchetului Judecătoriei Tulcea, în atenția CSM

ro

16 Jun, 2024 12:44 540 Marime text
  • Dan Stepanencu asigură funcția de prim-procuror al PJ Tulcea, iar Maria Manuela Iordache, pe cea de prim-procuror adjunct.
Consiliul Superior al Magistraturii, Secția pentru Procurori, va purta discuții în ședința secției de marți, 18 iunie 2024, cu privire la conducerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Tulcea.
 
Mai precis, magistrații Dan Stepanencu și Maria Manuela Iordache, prim-procurorul delegat al Parchetului Judecătoriei Tulcea și, respectiv, adjunctul PJ Tulcea, au fost propuși pentru a li se prelungi delegările în funcțiile de conducere pe care le asigură.
 
Magistratul Dan Stepanencu este procuror al Parchetului de pe lângă Tribunalul Tulcea, dar asigură funcția de prim-procuror al PJ Tulcea.
 
Dacă propunerile vor fi admise de CSM, cei doi magistrați vor rămâne în funcțiile de conducere pe care le asigură cu delegație, prelungirile fiind valabile până la ocuparea funcțiilor prin concurs, în condițiile legii, dar nu mai mult de șase luni.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
Știri justiție Constanța
Andreea Octavia Panait și Teodora Boicescu rămân președinți în Tribunalul, respectiv Judecătoria Constanța, a decis CSM

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii