Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:13 10 09 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Vești de ultim moment de la Tribunalul Constanța! „Șacalul” și concubina sa, arestați preventiv pentru 30 de zile (VIDEO)

ro

10 Sep, 2024 16:32 615 Marime text
Foto: Suspect în dosar de crimă - sursa: ZIUA de Constanța

Cei doi suspecți din dosarul celor două tinere ucise, aduși astăzi în fața magistraților Tribunalului Constanța, au fost arestați preventiv pentru 30 de zile! 

La părăsirea Tribunalului Constanța, inculpatul supranumit „Șacalul” a declarat că o cunoștea pe una dintre victime „de la un restaurant, de la mare”.

În momentul în care a fost întrebat de jurnaliști ce s-a decis, acesta a răspuns ironic „plec acasă”.



Procurorii spun că inculpatul este acuzat de comiterea a două infracțiuni de omor calificat - fapte comise cu premeditare și în scop de jaf, respectiv două infracțiuni de tâlhărie, împotriva celor două victime, infracțiunea în formă continuată de conducere fără permis, întrucât nu are permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule și acces ilegal la un sistem informatic, întrucât a accesat fără drept telefoanele mobile ale victimei. 

Aceeași sursă a precizat că inculpata are patru copii minori în întreținere și a fost acuzată, printre altele, pe lângă tăinuire și favorizarea făptuitorului și pentru rele tratamente aplicate minorului, întrucât, din investigații a rezultat că aceasta l-a găzduit pe inculpatul suspectat pentru omor, că ar fi consumat substanțe halucinogene în prezența copiilor, ar fi ținut cadavrul vreo două zile în locuință de față cu copiii minori și există indicii că s-ar fi comportat violent față de acești copii minori ai săi.

Ambii inculpați s-au prevalat de dreptul la tăcere, astfel neputând coopera cu organele de anchetă.

Facem precizarea că, pe parcursul întregului proces penal, persoanele cercetate beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:
Filmul dublei crime din județul Constanța! „Inculpatul le-a cunoscut pe victime prin intermediul unei publicații de pe internet, care oferă servicii sexuale”
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii