Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:37 17 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

CSM amână analizarea propunerii de prelungire a delegării lui Mihai Alexandru Stanciu la șefia DNA Constanța

ro

17 Jul, 2024 15:40 264 Marime text
Procurorul Mihai Alexandru Stanciu, prim-procurorul PJ Constanța, șef delegat al DNA Constanța
  • Mihai Alexandru Stanciu a fost delegat inițial procuror șef al DNA Constanța în luna februarie 2024, delegarea fiind valabilă pe o perioadă maximă de șase luni, în prezent urmând să expire la data de 23 august 2024.
Secția pentru Procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a decis astăzi, 17 iulie 2024, amânarea analizării propunerii de prelungire a delegării magistratului Mihai Alexandru Stanciu în funcția de procuror șef al DNA Constanța.
 
CSM era așteptat să decidă astăzi dacă va admite propunerea ca procurorul constănțean Mihai Alexandru Stanciu, șeful Parchetului Judecătoriei Constanța, să rămână șef delegat al DNA Constanța și după expirarea delegării inițiale.
 
Amintim, procurorul Mihai Alexandru Stanciu a fost delegat inițial procuror șef al DNA Constanța în luna februarie 2024, delegarea fiind valabilă pe o perioadă maximă de șase luni, în prezent urmând să expire la data de 23 august 2024.
 
Pe ordinea de zi a ședinței de astăzi a Secției pentru Procurori a CSM se afla propunerea privind prelungirea delegării procurorului constănțean în funcția de conducere a structurii anticorupție de la malul mării.
 
Acum, propunerea va fi analizată în cadrul unei ședințe viitoare a Secției pentru Procurori a CSM.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
Procurorul Mihai Alexandru Stanciu, cerut să rămână șeful DNA Constanța
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii