Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:24 17 09 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE Dan Diaconescu a părăsit Judecătoria Constanța „O mare și spectaculoasă răsturnare de situație!”

ro

16 Sep, 2024 13:53 844 Marime text
Dan Diaconescu la Judecătoria Constanța - sursa: ZIUA de Constanța

UPDATE

Instanța a dispus amânarea cauzei, pe data de 02.10.2024.


După încheierea ședinței de judecată de la Judecătoria Constanța, Dan Diaconescu a ieșit în fața presei cu atitudine victorioasă, arătând că decizia magistraților i-ar fi fost favorabilă.

 
Astăzi, 16.09.2024, fostul patron al OTV a participat la judecarea dosarului pe fond, care, potrivit portalului instanțelor de judecată, are ca obiect actul sexual cu un minor.
 
Dan Diaconescu a afirmat astăzi, în fața presei că acest dosar ar fi, de fapt, fabricat cu scopul de a-l opri să-și reînființeze OTV, în contextul în care acestuia i-ar fi expirat interdicția primită într-un alt dosar, care avea ca obiect șantajul și în care executase la Penitenciarul Rahova aproape doi ani și opt luni din pedeapsa de cinci ani și șase luni închisoare primită la acea vreme.
 
„O mare și spectaculoasă răsturnare de situație, dar adevărul va ieși în curând la suprafață și veți fi primii care veți afla. (...) La adevărul pe care îl așteptăm. (...) Și la prima tentaculă a caracatiței dobrogene care s-a prăbușit astăzi, adineauri, în această sală. Nu pot să vă dau alte detalii, pentru că am primit interdicție de la statul român de a vorbi cu presa. După cum știți, este unic în Uniunea Europeană! Interdicția expira anul trecut, și pentru ca să nu-mi expire, pentru ca să nu pot face televiziune în acest stat și să nu pot face politică, au mai inventat acest dosar (...) Ăsta este abia începutul! Este o zi istorică pentru justiție”, a declarat Dan Diaconescu.
 
Facem precizarea că, pe parcursul întregului proces penal, persoanele cercetate beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de Procedură Penală, precum și de prezumția de nevinovăție.

PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
UPDATE. Nou termen la Judecătoria Constanța Dan Diaconescu anunță „circul de pe lume”! (GALERIE FOTO+VIDEO)

 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii