Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:22 17 09 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE. Nou termen la Judecătoria Constanța Dan Diaconescu anunță „circul de pe lume”! (GALERIE FOTO+VIDEO)

ro

16 Sep, 2024 09:59 598 Marime text
Foto: Dan Diaconescu - sursa: ZIUA de Constanța

Astăzi, 16 septembrie 2024, la Judecătoria Constanța se va judeca pe fond dosarul în care Dan Diaconescu este cercetat pentru act sexual cu un minor.
 
Potrivit portalului instanțelor de judecată, astăzi, în jurul orei 11:30 este programată ședința.
 
 
În acest context, Dan Diaconescu a distribuit o postare pe Tik Tok în care face acuzații grave la adresa procurorilor care îl anchetează. Acesta susține că este vorba despre aceiași procurori care fac cercetări în dosarul dublei crime din Constanța.
 

„Polițiștii și procurorii constănțeni din cazul Șacalul pun martorii să mintă în înscenarea împotriva mea. Nu ratați procesul mei bazat pe o înscenare ridicolă, fiindcă nici nu știți ce pierdeți!”, se arată în mesajul distribuit de Dan Diaconescu.

 
Declarațiile fostului patron OTV pot fi urmărite în integralitate în video de mai jos.



UPDATE: ora 11.15

Dan Diaconescu s-a prezentat astăzi la Judecătoria Constanța la ultimul termen de judecată. Acesta a declarat în fața presei că nu poate face declarații, din cauza faptului că are interdicție de a vorbi în public. 

În momentul în care i s-a adus aminte de declarațiile susținute pe platformele de socializare, fostul patron OTV a susținut că nu poate vorbi, în ciuda informațiilor pe care susține că le deține.

"Am multe de spus!", a afirmat Dan Diaconescu, înainte de a intra în sediul Judecătoriei.

 UPDATE 2 ora 11.30

Potrivit datelor noastre, astăzi vor fi audiați, martorii Sava Daniel Mihai, Dicu Nicolae Alexandru, Borcan Alexia-Anamaria și Gemenetzidis Georgios-Vasile. Aceștia sunt cei patru martori pe care Dan Diaconescu i-a pomenit în clipul postat pe rețelele de socializare.


UPDATE 

Instanța a dispus amânarea cauzei pe data de 02.10.2024.


Facem precizarea că, pe parcursul întregului proces penal, persoanele cercetate beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de Procedură Penală, precum și de prezumția de nevinovăție.

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
Dan Diaconescu cere revocarea controlului judiciar! Acum așteaptă decizia Curții de Apel Constanța
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii