Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:24 01 10 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Dan Diaconescu așteptat mâine la Judecătoria Constanța! Este cercetat pentru act sexual cu un minor

ro

01 Oct, 2024 16:05 170 Marime text
Foto: Dan Diaconescu - sursa: ZIUA de ConstanțaMagistrații au decis amânarea pentru 2 octombrie 2024 în ce privește judecarea pe fond a dosarului în care Dan Diaconescu este cercetat pentru act sexual cu un minor. Dosarul se află la Judecătoria Constanța, iar la ultimul termen de pe 16 septembrie, Dan Diaconescu a făcut mai multe observații în fața presei.

În acest context, Dan Diaconescu a distribuit o postare pe Tik Tok în care face acuzații grave la adresa procurorilor care îl anchetează. Acesta susține că este vorba despre aceiași procurori care fac cercetări în dosarul dublei crime din Constanța.

„Polițiștii și procurorii constănțeni din cazul Șacalul pun martorii să mintă în înscenarea împotriva mea. Nu ratați procesul mei bazat pe o înscenare ridicolă, fiindcă nici nu știți ce pierdeți!”, se arată în mesajul distribuit de Dan Diaconescu.

În momentul în care i s-a adus aminte de declarațiile susținute pe platformele de socializare, fostul patron OTV a susținut în fața instanței că nu poate vorbi, în ciuda informațiilor pe care susține că le deține.

"Am multe de spus!", a afirmat Dan Diaconescu, înainte de a intra în sediul Judecătoriei.

Facem precizarea că, pe parcursul întregului proces penal, persoanele cercetate beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de Procedură Penală, precum și de prezumția de nevinovăție.

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și

UPDATE. Nou termen la Judecătoria Constanța Dan Diaconescu anunță „circul de pe lume”! (GALERIE FOTO+VIDEO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii