Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:48 28 10 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Decizie definitivă Marian Rîșnoveanu câștigă procesul cu Garda Națională de Mediu (MINUTA)

ro

25 Oct, 2024 09:42 472 Marime text
Marian Cristian RîșnoveanuMarian Cristian Rîșnoveanu, actual șef al Gărzii de Mediu Constanța, în trecut șef serviciu în cadrul Gărzii Naționale de Mediu, a câștigat definitiv procesul cu Garda Națională de Mediu.

La Curtea de Apel Constanța, pe 24 octombrie, s-a judecat apelul din dosar, iar decizia magistraților a fost următoarea - „Respinge recursul ca nefondat. Definitivă. Pronunţată azi, 24.10.2024 prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor prin mijlocirea grefei instanţei. jud.red. A.B. (gref.M.H.)”.

Amintim că pe 30 iulie 2024, la Tribunalul Constanța (în primă instanță), s-a aflat dosarul deschis instituției-mamă. Judecătorii Secției de Contencios administrativ și fiscal a Tribunalului au admis atunci cererea formulată de Rîșnoveanu pentru suspendarea executării unei decizii a GNM – Comisariatul General. Decizia Tribunalului a fost luată în dosarul 4828/118/2024 și a fost ulterior atacată la Curtea de Apel, care a menținut decizia primei instanțe.

Obiectul dosarului este reprezentat de o cerere de suspendare a executării unui act administrativ, fiind vorba despre Decizia nr. 1939 din 1 iulie 2024.

Detalii complete despre declarațiile de avere și de interese ale lui Marian Cristian Rîșnoveanu pot fi consultate în articolul
Garda de Mediu, dată în judecată de Marian Rîșnoveanu, fost șef al Gărzii de Mediu Constanța (DOCUMENTE)

PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
Garda de Mediu, dată în judecată de Marian Rîșnoveanu, fost șef al Gărzii de Mediu Constanța (DOCUMENTE)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii