Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:28 28 10 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Delfinariul Constanța, dat în judecată de o firmă din Tuzla. Ioan Mihai Nache – „Nu văd cum instanța le poate da câștig de cauză” (DOCUMENT)

ro

25 Oct, 2024 17:00 521 Marime text
  • Judecătoria Constanța are pe rol dosarul 30416/212/2024, înregistrat la data de 22 octombrie a.c., unde Vat As Security SRL a chemat în instanță Complexul Muzeal de Științe ale Naturii Constanța
  • „Această firmă Vat As Security SRL percepe niște bani pentru niște echipamente care nici măcar nu au fost comandate. Departamentul juridic se ocupă de speță. Mi se pare foarte simplă. Atât timp cât nu există un document pe SICAP care să ateste o achiziție, nu văd cum instanța le poate da câștig de cauză”, a declarat pentru cotidianul ZIUA de Constanța Ioan Mihai Nache
 
Judecătoria Constanța are pe rol dosarul 30416/212/2024, înregistrat la data de 22 octombrie a.c., unde Vat As Security SRL a chemat în instanță Complexul Muzeal de Științe ale Naturii Constanța.
 
Obiectul procesului este „acțiune în răspundere contractuală”.
 
Până în acest moment, Judecătoria Constanța nu a stabilit termen pentru judecata cauzei.


 
Ce spune Ioan Mihai Nache despre această speță
 
Contactat de cotidianul ZIUA de Constanța, Ioan Mihai Nache, directorul general al Complexului Muzeal de Științe ale Naturii Constanța, a făcut precizări pe această speță:
 
„Această firmă Vat As Security SRL percepe niște bani pentru niște echipamente care nici măcar nu au fost comandate. Departamentul juridic se ocupă de speță. Mi se pare foarte simplă. Atât timp cât nu există un document pe SICAP care să ateste o achiziție, nu văd cum instanța le poate da câștig de cauză”, a declarat pentru cotidianul ZIUA de Constanța Ioan Mihai Nache.
 
În legătură cu achizițiile parafate înainte de CMSN Constanța cu Vat As Security SRL, directorul a spus că în acele cazuri a fost vorba de achiziții de servicii de mentenanță, nu de echipamente.  
 
Despre Vat As Security SRL
 
Firma a fost înființată în 2002 de asociat unic și administrator Matei Doru Liviu, sub denumirea General Service Technologies SRL, cu sediul în Constanța, strada Aviator Romeo Popescu nr. 18. Ulterior, societatea s-a numit Vot Agency Travel, iar în 2014, se schimbă denumirea firmei în Vat As Security SRL.
 
În 2004, asociatul unic Matei Doru Liviu îl cooptează în firmă pe Gonț Ion. În 2011, Gonț Ion este numit administrator. Din 2012, după decesul lui Matei Doru Liviu, ca urmare a cesionării părților sociale de către moștenitorii acestuia, Gonț Ion devine asociat unic și administrator al firmei.
 
În 2013, asociatul unic Gonț Ion decide schimbarea sediul social în Constanţa, strada Pandurului, nr. 78, iar în 2015, în localitatea Tuzla, strada Costineşti nr. 8bis, camera 1, județul Constanţa.
 
Conform termene.ro, platformă consultată vineri, 25 octombrie 2024, Vat As Security SRL se ocupă cu lucrări de instalații electrice.
 
În anul 2023, Vat As Security SRL a înregistrat o cifră de afaceri egală cu 385.267 de lei, un profit ega l cu 67.431 de lei și trei angajați.
 
Potrivit RECOM, Gonț Ion mai apare în: Solventa – Broker de Asigurare SRL, Avant Marine SRL, Terra Adam SRL, Mălina SRL, M.G.M.Ofimar SRL și Big Transport SRL (toate radiate).
 
Potrivit licitatiapublica.ro, Vat As Security SRL și Complexul Muzeal de Științe ale Naturii Constanța au parafat cinci cumpărări directe, toate în anul 2022, din 31 mai până pe 21 decembrie.
 
Primul contract a avut cea mai mare valoare – 7.992 de lei, iar al doilea a înregistrat cea mai mică sumă plătită – 2.100 de lei.
 
În secținea DOCUMENT puteți consulta toate cumpărările directe dintre Complexul Muzeal de Știinșe ale Naturii Constanța și Vat As Security SRL.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
De asemenea, pentru redactarea acestui articol au fost folosite și informații de pe termene.ro.
 
Citește și:
Complexul Muzeal de Științe ale Naturii, la judecată cu Primarul Municipiului Constanța! Începe procesul
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii