Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:53 23 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

DNA Constanța se mută în sediu nou! Luni, la ora 12.00, vor fi deschise ofertele contractelor de închiriere

ro

09 Jun, 2024 17:00 2901 Marime text
 
 
  • Primaria Constanța intenționează să cedeze un teren Direcției Naționale Anticorupție.
  • Potrivit datelor oficiale, există un Proiect de Hotărâre privind trecerea imobilului - teren în suprafață de 933 mp situat în municipiul Constanța, strada Griviței nr. 44, din domeniul privat al municipiului Constanța în domeniul privat al statului, în vederea constituirii unui drept de administrare în favoarea Direcției Naționale Anticorupție, Serviciul Teritorial Constanța.
 
 
Procurorii Direcției Naționale Anticorupție – Serviciul Teritorial Constanța își vor desfășura activitatea specifică într-un sediu nou!
 
În prezent sediul DNA Constanța este pe strada Ion Corvin, nr. 7, din municipiul Constanța.
 
La jumătatea lunii mai 2024, pe site-ul oficial al DNA a fost postat un anunț de intenție privind închirierea unui imobil în municipiul Constanța.
 
Potrivit DNA, ofertele vor fi deschise la data 10 iunie 2024, ora 12:00, la sediul autorității contractante din mun. Constanța, str. Ion Corvin, nr. 7, jud. Constanța.
 
Potrivit anunțului de intenție privind închirierea, plata achiziției se va efectua lunar sau trimestrial din bugetul de stat, prin trezoreria afiliată autorității contractante, în contul deschis de beneficiar, iar criteriul evaluare a ofertelor este „prețul cel mai scăzut”.

Potrivit datelor noastre, procurorii DNA Constanța își dor desfășura activitatea specifică în noul sediu până când vor fi finalizate lucrările de construcție la un nou sediul al DNA Constanța
 
În acest sens, Primaria Constanța intenționează să cedeze un teren Direcției Naționale Anticorupție. 
 
Potrivit datelor oficiale, există un Proiect de Hotărâre privind trecerea imobilului - teren în suprafață de 933 mp situat în municipiul Constanța, strada Griviței nr. 44, din domeniul privat al municipiului Constanța în domeniul privat al statului, în vederea constituirii unui drept de administrare în favoarea Direcției Naționale Anticorupție, Serviciul Teritorial Constanța.

Strada Griviței nr. 44

 
În prezent, șeful DNA Constanța este Mihai Alexandru Stanciu, prim procuror în cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța.
 
Mandatul procurorului Stanciu în fruntea DNA Constanța este valabil în perioada 23.02.2024 - 22.08.2024.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
 
Cum arată terenul pe care va fi construit noul sediu al DNA Constanța! (GALERIE FOTO)
 
Bani mulți și oameni cu „greutate“!
Wise Line Consulting și Strategic Sys SRL - iată cifrele de afaceri ale firmelor din dosarul generalilor Coldea și Dumbravă, foști șefi în SRI

 
Licitație deschisă la DNA! Iată ce cumpără procurorii Anticorupție (DOCUMENT)
 
Sute de contracte publice la Constanța!
Ce afaceri are Hideg Cătălin, cel care i-ar fi denunțat la DNA pe generalii Florian Coldea și Dumitru Dumbravă, foști șefi în SRI (DOCUMENTE)

 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii