Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:07 30 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

VIDEO Dosarul 2 Mai Judecătoria Mangalia a stabilit noul termen - 14 august 2024, la aproape un an de la producerea tragediei

ro

21 Jun, 2024 11:16 545 Marime text



Carmen-Claudia Berevoescu, de la Judecătoria Mangalia, magistrat investit cu soluționarea accidentului mortal de la 2 Mai, a stabilit un nou termen în dosar!
 
Instanța a programat următorul termen de judecată pentru data de 14 august, ora 10:00.

În cauză se va efectua o expertiză medico-legală.  

Accidentul a avut loc în data de 19 august 2023.   
 
În cauză, Matei-Vlad Pascu, din București, este acuzat de producerea tragediei!
 
Matei Vlad Pascu este suspectat de ucidere din culpă, vătămare corporală din culpă, conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe şi părăsirea locului accidentului.
 
Procurorii spun că după impact, inculpatul „nu a oprit autovehiculul, a continuat deplasarea circa 50 de metri, după care a oprit pentru scurt timp, însă nu a revenit la faţa locului, ci a întors maşina spre localitatea Vama Veche, fiind depistat la intrarea în această localitate de către un echipaj de jandarmi şi poliţişti, ce fusese alertat cu privire la evenimentul rutier“.
 
Tot potrivit procurorilor, „după depistarea sa, inculpatul a fost testat cu aparatul Drugtest şi apoi condus la spital pentru recoltarea probelor biologice, în urma analizării acestor probe rezultând că se afla sub influenţa mai multor substanţe psihoactive“.

Oricare va fi decizia judecătoriei, aceasta va putea fi contestată la Curtea de Apel Constanța. 
 
Facem precizarea că pe parcursul întregului proces penal, persoanele cercetate beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție.

PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:
 
Dosarul 2 Mai
Părinții lui Sebi, la Judecătoria Mangalia - „Suntem foarte dezamăgiți!“ (FOTO+VIDEO)

 
Dosarul 2 Mai
Mama Robertei – „Nu cred că mai este nicio speranță! La noi în țară, cei care au bani conduc“ (VIDEO)

 
Judecătoarea Berevoescu, după respingerea cererii de schimbare a încadrării juridice – „Nu înseamnă că cineva a pierdut sau cineva a câștigat“
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii