Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:06 27 09 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Dosarul „Șacalul” Mașina victimei decedate din Tulcea, depistată de CNAIR circulând fără rovinietă, în județul Constanța. Ce spune avocatul Adrian Cuculis

ro

24 Sep, 2024 16:06 963 Marime text
Avocatul Adrian Cuculis - foto ilustrativă- sursa: ZIUA de Constanța

Un nou detaliu a ieșit la iveală, în cazul „Șacalul” din Constanța. Mașina uneia dintre victimele decedate a fost depistată de CNAIR în trafic circulând fără rovinietă.
 
Avocatul Adrian Cuculis, apărătorul familiei victimei din județul Tulcea, a arătat că mașina pe care aceasta a deținut-o încă circula la vremea în care femeia zăcea fără suflare, într-un apartamentul din stațiunea Mamaia.
 
În timp ce Delia Avram (victima Șacalului din Constanța) zăcea decedată în apartament, mașina ei era folosita fără paravan pe drumurile publice.
Așa arată amenda contravențională primită de către soțul victimei la 2 luni distanță de la moartea acesteia.
Rămâne să vedem cine se afla la volanul mașinii, 9 zile mai târziu de la moartea Deliei și dacă nu cumva pot fi implicații multiple cu privire la posibilele complicități din acest dosar”, a scris avocatul Cuculis.
 

 
În dosarul „Șacalul”, în vizorul anchetatorilor sunt două persoane – Mitrea Neculai și Radu Elena
 
Procurorii spun că inculpatul este acuzat de comiterea a două infracțiuni de omor calificat - fapte comise cu premeditare și în scop de jaf, respectiv două infracțiuni de tâlhărie, împotriva celor două victime, infracțiunea în formă continuată de conducere fără permis, întrucât nu are permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule și acces ilegal la un sistem informatic, întrucât a accesat fără drept telefoanele mobile ale victimei.
 
Aceeași sursă a precizat că inculpata are patru copii minori în întreținere și a fost acuzată, printre altele, pe lângă tăinuire și favorizarea făptuitorului și pentru rele tratamente aplicate minorului, întrucât, din investigații a rezultat că aceasta l-a găzduit pe inculpatul suspectat pentru omor, că ar fi consumat substanțe halucinogene în prezența copiilor, ar fi ținut cadavrul vreo două zile în locuință de față cu copiii minori și există indicii că s-ar fi comportat violent față de acești copii minori ai săi.
 
Ambii inculpați s-au prevalat de dreptul la tăcere, astfel neputând coopera cu organele de anchetă.
Facem precizarea că, pe parcursul întregului proces penal, persoanele cercetate beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:
Concubina „Șacalului” a părăsit Curtea de Apel Constanța! Ambii inculpați rămân în arest preventiv (VIDEO)
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii