Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:28 28 10 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Femeie bătută cu bestialitate în Tomis Nord! Suspectul, cercetat în stare de libertate la Judecătoria Constanța. Când va avea loc pronunțarea

ro

25 Oct, 2024 17:00 719 Marime text
Foto ilustrativă - sursa: Pexels

Magistrații Judecătoriei Constanța au amânat pronunțarea astăzi, 25.10.2024, într-un dosar de violență în familie, în care un bărbat este suspectat că și-ar fi lovit concubina, la sfârșitul lunii mai anul curent.
 
Anchetatorii spun că întâmplarea ar fi avut loc pe data de 27 mai 2024, în zona Tomis Nord, pe strada Dispensarului, unde bărbatul este suspectat că și-ar fi lovit iubita cu pumnii și picioarele.
 
Potrivit Portaljust, în dosarul cu indicativul 17669/212/2024/a1, pe data de 24.07.2024, judecătorul camerei preliminare a dispuns începerea judecăţii cauzei privind pe inculpatul A.N.-A., (...), sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violenţă în familie.
 
Apoi, pe data de 21.06.2024, Judecătoria Constanța a menținut arestul preventiv față de inculpat, măsură urmând a fi verificată sub același aspect cel târziu până la data de 20.07.2024, însă la data de 01 iulie, magistrații au hotărât ca bărbatul să fie pus în libertate de sub puterea mandatului de arestare preventivă.
 
Conform portalului instanțelor de judecată, astăzi, 25.10.2024, magistrații erau așteptați să se pronunțe în această speță, însă pronunțarea a fost amânată până pe data de 18.12.2024.
 

 
Cum s-ar fi desfășurat scenele de violență din Tomis Nord
 
În actul de sesizare a instanței, s-a reţinut în sarcina inculpatului  că la data de 27.05.2024, în jurul orei 17:55, în timp ce afla pe strada Dispensarului, în apropierea de intersecția cu bd. Aurel Vlaicu, a agresat-o fizic pe concubina sa, în sensul ca a lovit-o cu pumnii și picioarele în zona capului, a feței și a spatelui, apoi a tras-o de păr, după care a mușcat-o de spate, iar în continuare a trântit-o la sol, unde a imobilizat-o și a presat-o pe gât, producându-i acesteia leziuni traumatice ce necesită pentru vindecare un număr de 2-3 zile de îngrijiri medicale.
 
Sursa text: Rejust.ro
 
Facem precizarea că pe parcursul întregului proces penal, persoanele cercetate beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datel or cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:
Scandal pe aleea Hortensiei din Constanța - Un bărbat de 29 de ani reținut de polițiști, după ce și-ar fi agresat concubina

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii