Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:15 04 09 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Firma care deține hotelul Scoica din Jupiter, Mangalia, dată în judecată de Alexandru Ștefan Barbu, acționarul majoritar

ro

04 Sep, 2024 17:00 193 Marime text
Hotel Scoica. Sursa foto - google.maps.
  • Alexandru Ștefan Barbu acționar și cenzor la Scoica SA este reclamant, iar Scoica SA, Sima Marin administrator la Scoica SA, Oficiul Național al Registrului Comerțului prin Oficiul Registrului Comerțului de pe lângă Tribunalul Constanța și Master Consulting SRL sunt pârârți într-un dosar înregistrat pe rolul Tribunalui Constanța.
 
Pe data de 03.09.2024, pe rolul Tribunalui Constanța, Secţia a II-a civilă a ajuns dosarul cu indicativul 5845/118/2024 și obiectul -
autorizare convocare AGA pentru perioada mai - septembrie 2024.
 
Părțile dosarului aflat în stadiul procesural de fond sunt: Alexandru Ștefan Barbu acționar și cenzor la Scoica SA – reclamant, iar Scoica SA, Sima Marin administrator la Scoica SA, Oficiul Național al Registrului Comerțului prin Oficiul Registrului Comerțului de pe lângă Tribunalul Constanța și Master Consulting SRL – pârârți.
 
Potrivit portalului instanțelor de judecată, până la acest moment nu a fost stabilit primul termen de judecată.

Hotel Scoica dosar.
 
 
Despre Scoica SA
 
Scoica SA deține hotelul Scoica din Jupiter, Mangalia. Înființată în anul 1995, firma are sediul pe strada Jupiter, Bloc Scoica, Mangalia, Județul Constanța și se ocupă de hoteluri și alte facilități de cazare similare.
 
Firma este deținută Barbu Alexandru Ștefan, cu 49,32% din capitalul social, Sima Mimi, cu 49,32% din capitalul social, Lista Acționari (PPM), cu 1,36% din capitalul social. Sima Marian este administratorul firmei.
 
În anul 2023, firma a declarat o cifră de afaceri de 3.197.304 lei, 21 de salariați și un profit de 173.174 lei.

 
Despre Master Consulting SRL
 
Cu sediul pe strada Napoli, Nr. 4 din Constanța, firma a luat ființă în 2001 și desfășoară activități de contabilitate și audit financiar, consultanță în domeniul fiscal. Mariana Belu este asociat unic și administrator.
 
În 2023, firma a avut o cifră de afaceri de 251.610 lei, 2 salariați și un profit de 41.881 lei.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
De asemenea, pentru redactarea acestui articol au fost folosite și informații de pe termene.ro.
 
Citește și:

 
Justiție Constanța: ABADL a pierdut procesul cu primăria Eforie. La mijloc, un teren de peste 13.500 mp, situat pe faleza orașului
 
Cinci cetățeni străni se judecă cu Primăria Năvodari, alți doi – cu Primăria Constanța. Reclamanții au cerut anularea unor acte administrative
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii