Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:20 21 08 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Fostul procuror general al PCA Gigi Valentin Ștefan, respins de CSM pentru postul de procuror general adjunct!

ro

21 Aug, 2024 16:48 282 Marime text
Foto: Magistratul Gigi Valentin Ștefan, sursa: ZIUA de Constanța

Consiliul Superior al Magistraturii a decis – magistratul Gigi Valentin Ștefan nu va ocupa locul de procuror general adjunct al Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Constanța!
 
Decizia a fost luată în cadrul ședinței Secției pentru Procurori astăzi, 21 august 2024, de către Consiliul Superior al Magistraturii, care a respins cu 4 voturi pentru și un vot nul, propunerea de numire în funcția de conducere din cadrul PCA Constanța a magistratului constănțean.
 
Astfel, în cadrul aceleiași ședințe, a fost aprobată propunerea de numire ca procuror general adjunct al PCA Constanța a magistratului Teodora Elena Rotea. Majoritatea a decis cu 4 voturi da și cu un vot nu ca aceasta să fie numită în această funcție pentru următorii 3 ani.
 
PRECIZĂRI:
 
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:
Gigi Valentin Ștefan nu rămâne procuror general adjunct al Parchetului Curții de Apel Constanța! CSM a respins propunerea

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii