Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:53 22 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Generalul (r) Florian Coldea, fost prim adjunct al SRI, a achitat cauțiunea impusă de procurorii DNA!

ro

29 May, 2024 14:10 699 Marime text


Generalul (r) Florian Coldea, fost prim adjunct al directorului Serviciului Român de Informații, a achitat miercuri, 29 mai 2024, cauțiunea impusă de procurorii DNA!

Tot în acest dosar mai sunt cercetați generalul (r) Dumitru Dumbravă, fost director al Direcției Juridice din SRI, avocatul Doru Trăilă, dar și Dan Tocaci.

Conform DNA, Dumbravă, Coldea dar și avocatul Doru Trăilă sunt suspectați de trafic de influență, Tocaci Dan este bănuit de complicitate la trafic de influență, iar firmele Wise Line Consulting SRL și SC Strategic Sys SRL, din București, sunt suspectate de spălarea banilor.
 
În cauză, denunțător este omul de afaceri Hideg Robertino Cătălin, patronul companiei Sanimed International, firmă ce a avut în trecut la Constanța, aproximativ 400 de contracte publice.
 
Mai multe despre acest subiect pot fi citite accesând link-ul de mai jos
 
Sute de contracte publice la Constanța!
Ce afaceri are Hideg Cătălin, cel care i-ar fi denunțat la DNA pe generalii Florian Coldea și Dumitru Dumbravă, foști șefi în SRI (DOCUMENTE)

 
Dosarul este instrumentat de procurorul Mihaiela Moraru Iorga, șefa Secției de combatere a corupției în cadrul Direcției Naționale Anticorupție.

Facem precizarea că pe parcursul întregului proces penal, persoanele cercetate beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și 

Denunțătorul, sute de contracte publice la Constanța!
Ultima zi pentru depunerea cauțiunilor! Detalii din ancheta DNA - generalii Coldea și Dumbravă, prezentați drept „fondatorii «statului paralel»“ 

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii