Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:22 11 10 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ionuţ Cealera, fost manager general interimar al Serviciului de Ambulanţă Judeţean Constanţa, a contestat raportul ANI, care l-a declarat incompatibil

ro

11 Oct, 2024 12:54 241 Marime text
Ionuț Cealera Sursa foto ZIUA de Constanța
  • Ionuţ Cealera, fost Manager general interimar al Serviciului de Ambulanţă Judeţean Constanţa s-a aflat în stare de incompatibilitate în perioada 15 iulie 2021 - 07 aprilie 2022.
  • Agenţia Naţională de Integritate îşi exercită atribuţiile cu respectarea principiilor legalităţii, confidenţialităţii, imparţialităţii, independenţei operaţionale, celerităţii, bunei administrări, precum şi al dreptului la apărare.
 
 Pe data de 10.10.2024, pe rolul Curții de Apel Constanța, Secţia de contencios administrativ și fiscal a fost înregistrat dosarul cu indicativul 535/36/2024 și obiectul - anulare raport evaluare ANI. raport de evaluare nr. 24819/G/II/19.08.2024. 

Părțile dosarului aflat în stadiu procesual de fond sunt Cealera Ionuț – reclamant și Agenția Națională de Integritate – pârât. Deocamdată nu a fost stabilit primul termen de judecată.
 
Contestatie Ionut Cealeta la Curtea de Apel Constanta

Reamintim că, în luna august anul curent, Agenţia Naţională de Integritate a constatat starea de incompatibilitate sau conflictul de interese de natură administrativă, prevăzute de Legea nr. 176/2010.

Astfel, Cealera Ionuţ, fost Manager general interimar al Serviciului de Ambulanţă Judeţean Constanţa s-a aflat în stare de incompatibilitate în perioada 15 iulie 2021 - 07 aprilie 2022, întrucât a deţinut simultan cu funcţia de manager general interimar al S.A.J. Constanţa şi funcţia salarizată de medic primar în cadrul unei societăţi comerciale, acesta obţinând de la societate venituri salariale în sumă totală de 30.000 Lei.
 
Agenţia Naţională de Integritate îşi exercită atribuţiile cu respectarea principiilor legalităţii, confidenţialităţii, imparţialităţii, independenţei operaţionale, celerităţii, bunei administrări, precum şi al dreptului la apărare.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Citește și:

Ionuţ Cealera, fost manager general interimar al Serviciului de Ambulanţă Judeţean Constanţa, găsit incompatibil de ANI
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii